طرح جامع مسیر گردشگری سرو تا اشنویه تحول بزرگی در منطقه است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: یکی از پیشنهادات استاندار برای رونق گردشگری در منطقه انجام مطالعات جامع مسیر گردشگری سرو تا اشنویه است که در صورت تحقق این طرح، تحول بزرگی در رونق گردشگری منطقه و به تبع آن ایجاد اشتغال انجام خواهد شد.

به‌گزارش کردپرس،مرتضی صفری در  جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش سیلوانا  گفت: منطقه سیلوانا یکی از مناطق بکر گردشگری ارومیه است که رونق گردشگری در این منطقه همواره مورد تاکید استاندار آذربایجان غربی و هر سه نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بوده است.

او افزود: یکی از پیشنهادات استاندار برای رونق گردشگری در منطقه انجام مطالعات جامع مسیر  گردشگری  سرو تا اشنویه است تا با بررسی ظرفیت‌های این مسیر اقدامات زیربنایی و آینده‌نگرانه انجام شود که در صورت تحقق این طرح، تحول بزرگی در رونق گردشگری منطقه  و به تبع آن ایجاد اشتغال انجام خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی ادامه داد: امروزه صنعت گردشگری یک صنعت پاک و درآمدزا در دنیا محسوب می شود اگر مردم سیلوانا از حضور گردشگر در منطقه ناراضی هستند دلیل آن به ضعف زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه برمی‌گردد چرا که در نبود این امکانات گردشگر از زیبایی‌ها منطقه استفاده کرده و بعضا  طبیعت را الوده می کند ولی مردم از حضور گردشگران انتفاع اقتصادی ندارند.

صفری گفت: در راستای تقویت زیرساخت‌های گردشگری در سیلوانا از جمله ایجاد واحدهای بوم‌گردی، اقامتگاه‌های سنتی، مراکز تفریحی و گردشگری و ... اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان آمادگی دارد در صورت وجود سرمایه‌گذار ظرف مدت یک هفته مجوزهای لازم را صادر کند. چشم‌انداز ما در سیلوانا راه‌اندازی  واحدهای  بوم‌گردی  و جذب  گردشگر فراوان  در این منطقه بوده که در این راستا ضمن حمایت از سرمایه‌گذاران اقداماتی مانند کلنگ‌زنی احداث تله‌کابین و یک هتل چهارستاره در خوشاکو انجام شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری آب گرم هفت‌آباد ارومیه اعتبار اختصاص یافته و مقرر شده یک هزار و ۲۰۰ متر لوله‌گذاری انجام و آب از به بالای تپه منتقل و در آنجا یک استخر ایجاد شود و سپس اقدام به جذب سرمایه‌گذار شود.

صفری گفت: همچنین ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری سوله‌دوکل از جمله ایمن‌سازی اطراف آبشار، نصب تابلوی راهنمای گردشگری، ایجاد و توسعه سرویس‌های بهداشتی و ... اختصاص یافته و امسال نیز اعتباراتی برای این آبشار و آب گرم هفت‌آباد در نظر گرفته شده است.

او اظهار کرد: برای جلوگیری از تخریب محیط زیست در سیلوانا پیشنهاد می‌کنم جلسه‌ای با حضور بخشدار، دهیاری‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی ترتیب داده شود تا با هم‌فکری یکدیگر برنامه مدونی برای مقابله با این تخریب‌ها تدوین کرده و هر کدام از دستگاه‌ها مسئولیتی را برعهده گرفته و به آن عمل کنند.

صفری گفت: همچنین مقرر شده است کانکس راهنمای گردشگری در روستای دیزج راه‌اندازی شده و از میان افراد بومی، فردی به‌عنوان راهنمای گردشگری انتخاب و مسافران را در این منقطه راهنمایی کند. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی در پایان ضمن تشکر از حمایت‌های استاندار و توجه ویژه نمایندگان ارومیه به منطقه سیلوانا گفت: اخیرا خانم شهین جهانگیری ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات در اختیار خود برای توسعه گردشگری سوله‌دوکل، مارمیشو و دالامپر اختصاص داده، آقای حاکم ممکان نیز همواره پیگیر آخرین اقدامات انجام شده در منطقه بوده و آقای سیدسلمان ذاکر نیز پیگیر آسفالت مسیر دسترسی به سوله‌دوکل هستند که نشان‌دهنده توجه ویژه آنها به منطقه سیلوانا است‌.

کد خبر 2774181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha