به گزارش کردپرس، اکبر زمانی در این باره گفت: با توجه به نقش غذا و دارو در حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه و تأثیرگذاری و تأثیرپذیری آن از مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، این معاونت بهعنوان یکی از اعضای کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوده و ضمن حضور فعال در جلسات استانی از طریق تشکیل جلسات کمیته فرعی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور و برنامهریزی و برگزاری بازرسیهای هفتگی خود کارشناسان این معاونت و مشترک با سایر مراجع نظارتی، درزمینه جلوگیری از مصرف کالای قاچاق و فرهنگسازی برای استفاده بیشتر از کالاهای ایرانی تولید داخل کشور تلاش مینماید.
او بیان کرد: به دلیل شرایط جغرافیایی و مرزهای طولانی استان با کشورهای همسایه موضوع مبارزه با قاچاق کالا در حوزه محصولات سلامت محور همیشه از اولویت های کاری کارشناسان این معاونت بوده و تشدید بازرسیها از مراکز عرضه و انبار کالاها میتواند کمک کند تا در شرایط کنونی مردم کمترین آسیب ببیند.
زمانی در خصوص بازرسیهای صورت گرفته در مرداد ماه سال جاری گفت: تعداد ٤١ هزار و ٨١٤ قلم کالای غیرمجاز شامل انواع کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، تقلبی و تاریخ گذشته به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد ریال در حوزه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور کشف و ضبط گردیده و متخلفین جهت صدور حکم نهایی به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در پایان تاکید کرد: تنها راه تشخیص کالای اصل از کالای تقلبی و غیرمجاز استفاده از نرم افزار تیتک و یا برچسب اصالت کالای زردرنگ و اصالت سنجی آن است. از همشهریان عزیز خواهشمندیم در هنگام خرید اقلام آرایشی و بهداشتی حتما به این موضوع توجه داشته باشند و با ارسال کد ۱۶ رقمی به شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ از اصل بودن کالای خریداری شده خود اطمینان حاصل کنند.
نظر شما