به گزارش کرد پرس، کیومرث حبیبی در نشست تخصصی اقتصاد میراث فرهنگی ویژه بناها و اماکن تاریخی استان کردستان در سنندج، گفت: در چند سال اخیر تمرکز زیادی روی توسعه زیرساخت های گردشگری در استان صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: اجرا و اتمام کلان پروژه هایی مانند فرودگاه سقز، خط آهن همدان ـ سنندج و غیره از اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: نگاه صرف تک بنایی به بافت های تاریخی را محکوم به شکست است این نگاه باید تغییر پیدا کند.
حبیبی ادامه داد: باید رویکرد و راهبردهای ما در مورد بناهای تاریخی و ابنیه های تاریخی تغییر کنند، نباید هر کاربری را برای اماکن تاریخی تعریف کنیم باید به اقتضای زمان با این بافت ها برخورد و برای آنها تصمیم گیری کنیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۸ بنای تاریخی در استان آماده واگذاری است که باید با حساسیت و برنامه ریزی درست و تعریف کاربری های مناسب به بخش خصوصی واگذار شود.
بناهای تاریخی به سرمایه گذار اهل واگذار شود
مدیرکل اقتصادی استانداری کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: مهمترین هدف و برنامه صندوق احیای بناهای تاریخی این است که این بناها را به یک سرمایه گذار اهل واگذار شود.
سیدکمال حسینی گفت: با توجه به شکاف توسعه ای که در استان وجود دارد و در برخی شاخص ها نسبت به میانگین کشوری عقب هستیم، دیگر زمان فرصت سوزی نداریم باید از ظرفیت صندوق استفاده کنیم.
وی اظهار کرد: باید بر مبنای تمرکززدایی برای استان تصمیم بگیریم از ظرفیت صندوق استفاده و تمرکززدایی و جذب سرمایه گذاران اهل را مد نظر قرار دهیم.
نظر شما