کتاب «آیین یارسان در اساطیر قوم کُرد » مجوز گرفت

سرویس کرمانشاه ـ منصوری یاقوتی، نویسنده و پژوهشگر کرمانشاهی گفت: «آیین یارسان در اساطیر قوم کرد » بعد از سه سال مجوز گرفت.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، منصوری یاقوتی، نویسنده و پژوهشگر کرمانشاهی اعلام کرد: انتشارات شباهنگ سه کتاب «توشای پرنده غریب زاگرس، تنهاتر از ماه و آتش و پرواز» را در قالب یک کتاب با عنوان قصه‌های زاگرس منتر کرده است که شامل ۵۳ داستان کوتاه در ۴۰۰ صفحه است و با قیمت ۶۵ هزار تومان در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه کتاب «آیین یارسان در اساطیر قوم کرد » بعد از سه سال مجوز گرفت، افزود: این کتاب یک اثر پژوهشی است و بیش از سه سال تدوین آن زمان برد و سه سال هم در انتظار مجوز برای چاپ بود.

وی افزود: باتوجه به اینکه ۷۰ صفحه اول این کتاب مربوط به ادیان مختلف است، مطالعه آن برای دانشجویان مقطع کارشناسی ‌ارشد و دکتری در رشته‌های مرتبط بسیار مفید و سودمند است.

یاقوتی سفارش ناشر را موجب تهیه کتاب آیین یارسان دانست و گفت: مردم یارسان این آیین را سر مگو می‌دانند و بیشتر آنها مایل نبودند در این خصوص صحبت کنند و به همین دلیل دست‌یابی به منابع و اطلاعات در خصوص آیین یارسان بسیار کار سختی بود.

وی، کتاب آیین یارسان را سنگ‌بنای خوبی برای تحقیقات و پژوهش‌های بعدی دانست و افزود: ما در این کتاب از یک کوه یخ فقط نوک آن را به تصویر کشیدیم و با این مطالب جذاب دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند در این زمینه‌ها بیشتر فعالیت کنند.

نویسنده مجموعه داستان «مردان فردا» در خصوص محتوای این کتاب هم گفت: بعد از ۷۰ صفحه اول که در مورد ادیان مختلف است بخش‌های از اعتقادات مردم یارسان در حوزه‌های مختلف مانند عروسی، عزا، ازدواج، نامگذاری نوزاد، مرگ، غسل و غیره را مطرح کردم.

این نویسنده و پژوهشگر کرمانشاهی در باره رمان ۸۸۰ صفحه‌ای «حماسه بابک خرم‌دین» گفت: روی این کتاب که نشر نگاه منتشر کرده است حدود پنج تا ۶ سال کار کردم. رمان تاریخی - تخیلی است و حوادث داستان به اواخر قرن دوم هجری و اوایل قرن سوم هجری مربوط است، به همین دلیل به پژوهش بسیار در قرن دوم هجری یعنی یک هزار و ۲۰۰ سال پیش نیاز داشت.

این نویسنده همچنین گفت: کتاب خرچنگ بلندپرواز که در نیمه اول اسفند سال ۹۸ منتشر شد برای کودکان گروه سنی «ب» مناسب است که انتشارات شهر قلم آن را روانه بازار کرده است.

یاقوتی ملقب به «گل باخی» که سبکش رئالیسم است، پنجم دی سال ۱۳۲۷ در روستای کیوه‌نان شهرستان سنقر در استان کرمانشاه متولد شد.

کد خبر 281169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha