به گزارش خبرنگار کردپرس، انجمن حمایت از بیماران جذامی مهاباد به عنوان نخستین انجمن حمایت از بیماران جذامی کشور در سال ۱۳۵۵ در این شهرستان تاسیس شد و پس از انجمن حمایت از بیماران تهران در سال ۱۳۶۲، انجمن مهاباد نیز به یکی از شعب این انجمن تبدیل شد.
انجمنی که با داشتن درمانگاه و داروخانه تحت نظر، یکی از پر درآمدترین انجمن های خیریه به شمار می رود، اما در طول 30 سال اخیر هیچگونه انتخاباتی در این انجمن صورت نگرفته بود.
در اردیبهشت ماه سال جاری به همت فعالان مدنی، در انجمن حمایت از بیماران جذامی مهاباد، بعد از 30 سال انتخابات جهت تشکیل هیات مدیره جدید برگزاری شد.
طی این انتخابات که با حضور فرماندار، مسئولان شهری و فعالان حوزه سلامت انجام گرفت، اعضای جدید هیات مدیره شامل؛ دکتر صبوری، فعال مدنی و عضو شورای خیرین سلامت شهرستان مهاباد، دکتر صابر موسی زاده، فعال مدنی و رییس انجمن داروسازان و عضو شورای خیرین سلامت مهاباد، رحمان بهمنش، فعال مدنی و نماینده پیشین مهاباد در مجلس، ملا جمال وطمانی روحانی و رییس کاروان حج و زیارت در مهاباد، یوسف شریفی نماینده سمن های مهاباد، گولاله نورانی، فعال مدنی وفرهنگی (به عنوان بازرس) با رای مستقیم انتخاب شدند.
همچنین ملا خالد خالدی و حاج سعید حسن زاده نیز بدون انتخابات به دلیل سابقه حضور در هیات مدیره پیشین در این جمع جای گرفتند.
به گزارش کردپرس، روستای «بصری» یکی از روستاهای توابع مهاباد است در دهه 50، با کمک دولت مرکزی، بیماران مبتلا به جذام از سطح شهر جمعآوری شدند و به این روستا انتقال یافتند و اکنون این روستا که جذامیان را خود سکنی داده است، 75 نفر جمعیت دارد. 5 سال پس از سکونت جذامیان در این روستا، انجمن حمایت از بیماران جذامی مهاباد نیز تشکیل یافت ولی هیات مدیره آن در طول 30 سال اخیر بدون تغییر مانده بود.
چندی پیش خزانهدار این انجمن در یک گفت و گوی خبری اعلام کرده بود؛ کمک نهادهای حمایتی از بیماران جذامی اندک و این بیماران به حمایت بیشتر مردم و مسوولان برای ادامه زندگی خود نیاز دارند.
ابراهیم نانوازاده اظهار داشت: در سالهای قبل برای کمک به وضعیت معیشت و درمان این بیماران، یک درمانگاه در مهاباد ساخته شده و قسمتی از هزینههای درمانی و حقوق پرستاران این بیماران از این راه تامین میشود.
نظر شما