به گزارش خبرنگار کردپرس، دستور ساخت بیمارستان تخصصی زنان ارومیه، سال ٩٣ توسط استاندار وقت و بر اساس نیاز استان صادر شد، ولی این طرح در سال ٩٦ در خیابان حسنی ارومیه کلنگ زنی شد و وعده های فراوانی برای افتتاح آن داده شد. تا اینکه ٥ سال بعد در تیر ماه سال گذشته ، پروژه به صورت ناقص و با حضور وزیر بهداشت و درمان و با حواشی زیاد در نهایت افتتاح شد.
دکتر سعید نمکی، وزیر سابق بهداشت و درمان کشور، در حاشیه مراسم افتتاح این بیمارستان گفته بود: «این پروژه در نوع خود در کشور بی نظیر بوده و قابلیت افزایش به ۶۰۰ تختخواب را دارد. همچنین این بیمارستان از لحاظ فنی و زیرساختی دارای وضعیت خوبی بوده و دقت زیادی در احداث آن شده است».
اما با گذشت چندین ماه از افتتاح پروژه، کمبود تخت و تجهیزات، ناقص بود تجهیزات مرکز آموزشی درمانی از سوی ریاست جدید دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح شد. پروژه ایی که شاید رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی تمایل داشت حتما در دوران تصدی ریاست ایشان افتتاح شود ولو ناقص!
اخیرا دکتر رحیم نیا مدیر کل دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت به همراه دکتر ولیزاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از مرکز آموزشی درمانی جامع زنان بازدید کرد.
وب دا نوشت؛ دکتر رحیم نیا، ضمن بازدید از بخشهای مختلف مرکز آموزشی درمانی جامع زنان در خصوص این بازدید در خصوص بزرگترین مشکل این بیمارستان که نداشتن پروانه بیمارستان است، ضمن قول مساعد برای پیگیری آن، گفت: از تعامل با امام جمعه، استاندار، فرماندار و نمایندگان مجلس برای حل مشکلات بیمارستان بایستی استفاده شود.
رحیم نیا به استفاده از پتانسیل و ظرفیت خیرین سلامت و استفاده از این پتانسیلها برای حل مشکلات بیمارستان جامع زنان هم اشاره کرد و گفت: بعد از روی کار آمدن دولت مردمی و اهتمام جدی این دولت بر رفع مشکلات و بنا به توصیه وزیر بهداشت جهادی بازدیدهای میدانی برای شناسایی مشکلات انجام می شود.
مدیر کل بازرسی افزود: آشنایی و شناسایی مشکلات موجب اولویت بندی سریعتر و حل مشکلات بر اساس اولویت بندی می شود.
تجهیزات مرکز آموزشی درمانی جامع زنان ارومیه ناقص است
در این بازدید دکتر ولی زاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: این بیمارستان دارای ٣٠٩ تخت مصوب بوده منتهی در حال حاضر ٢٢٧ تخت فعال دارد و دارای ٨ اتاق عمل است که به علت کمبود تجهیزات ٤ اتاق عمل آن فعال است.
او افزود: تجهیزات مرکز آموزشی درمانی جامع زنان ناقص است و برای فعالتر شدن نیازمند تکمیل تجهیزات است .
در نهایت کمبودهای مرکز آموزشی درمانی جامع زنان به صورت لیست تهیه و به مدیر کل بازرسی وزارت بهداشت تحویل داده شد. مشخص نیست پروژه ای ملی که ٥ سال بعد از کلنگ زنی به مرحله افتتاح می رسد چرا کامل افتتاح نشده و چرا مسئولان تمایل دارند پروژه ها را بعد از افتتاح تکمیل کنند. پروژه ای که از همان ابتدا هم بر سر نامگذاری و مالکیت زمین آن حواشی فراوانی وجود داشت.
نکته دیگر اینکه این بیمارستان بدون ردیف بودجه، در عرض سه، چهار سال ساخته شده است و در بازدیدی که دکتر سروش نماینده کمیسیون بهداشت مجلس از این بیمارستان داشت صراحتا در مصاحبه ای اعلام کرد که این بیمارستان بدون ردیف بودجه ای ساخته شده است. اکنون هم که مسئله نداشتن پروانه بیمارستان مطرح شده و حواشی این مرکز تمامی ندارد!
گفتنی است؛ بیمارستان جامع زنان ارومیه در زمینی به وسعت ۳۰ هزار مترمربع و با زیربنای ۲۴ هزار مترمربع و اعتباری بالغ بر ۴۶۰ میلیارد ریال در هشت طبقه و با ۳۰۰ تخت بیمارستانی است.
نامگذاری آن به اسم کوچک همسر رییس این بیمارستان از اوایل سال ٩٩ حاشیه ها و مخالفت های بسیاری را به دنبال داشته است. نخستین بار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در سایت خبری دانشگاه، به صورت غیررسمی از این بیمارستان به اسم "دکتر مهزاد" یاد کرد که واکنش خبرنگاران و اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی را به دنبال داشته است.
البته روابط عمومی دانشگاه برای توجیه دلیل این نامگذاری چنین مطرح کرده بود که وزیر بهداشت نامگذاری این بیمارستان را به نام دکتر "جواد آقازاده" پیشنهاد داده که وی با این مسئله مخالفت کرده که بعد از آن قرار بر این شد که بیمارستان به اسم همسرایشان خانم دکتر "مهزاد صدقیانی" نامگذاری شود.
در واقع بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جامع زنان (مهزاد) ارومیه در حالی نامگذاری شده که بسنده کردن به نام کوچک دکتر صدقیانی نمی تواند یادآور نام و جایگاه ایشان باشد. آیا برای حفظ شان دکتر صدقیانی شایسته نبود ایشان کامل بر سر در بیمارستان جامع زنان ارومیه که یک پروژه ملی است حک می شد؟!
اکنون باگذشت ٩ ماه از افتتاح پروژه در جریان بازدید مدیر کل دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت اسم این مرکز درمانی تنها "بیمارستان جامع زنان ارومیه" خطاب شده است!
گزارش/ تانیا شعفی
در کردپرس بیشتر بخوانید؛
نامگذاری عجیب بیمارستان جامع زنان ارومیه و یک نکته!
چرا بیمارستان دولتی زنان ارومیه بدون ردیف بودجه به اسم همسر رییس دانشگاه نامگذاری شد؟
نظر شما