به گزارش کردپرس، محمدصادق معتمديان در دیدار با معاون اول رئیس جمهور، ضمن تشریح آخرین وضعیت آذربایجان غربی در حوزه های مختلف از جمله سیاسی، اقتصادی، عمرانی، امنیتی و اجتماعی، افزود: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های آذربایجان غربی در حوزه های مختلف، به دنبال ریل گذاری مسیر توسعه استان با استفاده از تمامی ظرفیت های ملی و استانی و بسیج همه امکانات در این زمینه هستیم.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به روند برگزاری سفرهای شهرستانی در استان گفت: سفرهای شهرستانی در استان با برنامه ریزی کامل، هدفمند و به صورت میدانی در راستای حل مشکلات مردم انجام می گیرد.
او با اشاره به اهتمام ویژه دولت سیزدهم برای اتمام پروژه های احیای دریاچه ارومیه، بیان کرد: برنامه های احیای دریاچه ارومیه در ۲ حوزه سخت افزاری و نرم افزاری دسته بندی شده که در حوزه سخت افزاری ساخت سدها و احداث تونل در دستور کار بوده و روند احداث تونل با استفاده از ظرفیت های داخلی به پایان رسیده است و در حال حاضر برای بهره برداری کامل از آن، دستگاه های تی بی ام در حال خروج از تونل هستند.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: فاز دوم و نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه نیز برای اجرا ابلاغ شده و براساس بازنگری در حوزه های کشاورزی و اصلاح الگوی کشت، با لحاظ نیازهای مردم برنامه ریزی لازم انجام شده است.
معتمديان توجه به جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی را یکی از مهمترین اولویت های استان در جهت توسعه و رشد اقتصادی آذربایجان غربی عنوان کرده و افزود: برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و اقتصادی استان و کمک به احیا و توسعه این واحدها، یکی از روزهای هفته برای تحقق شعار سال اختصاص دادیم.
او ادامه داد: در ۱۷ هفته یکشنبه های حمایت از تولید، ضمن دیدار حضوری با ۴۰ سرمایه گذار، از ۳۱ واحد تولیدی و صنعتی بازدید و از ۹۹ مصوبه برای حل مشکلات این واحدها، ۴۳ مصوبه اجرایی و ۵۷ مصوبه نیز در حال اجراست. در سفرهای شهرستانی نیز بازدید از زیرساختهای شهرک های صنعتی و بازدید از واحدهای تولیدی در دستور کار قرار دارد.
معتمديان همچنین توجه به محروميت زدایی و توزیع متوازن امکانات را از دیگر اولویت های استان دانست و گفت: با جدیت پیگیر استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل نهادهای حاکمیتی و بخش خصوصی در کنار اعتبارات دولتی، جهت توسعه متوازن آذربایجان غربی هستیم.
او با تاکید بر اقتصادی کردن حمل و نقل عمومی و زیرساخت های این حوزه در استان، افزود: در بخش حمل و نقل هوایی، با داشتن ۳ فرودگاه و در بخش حمل و نقل ریلی با توجه به مرزهای بین المللی که آذربایجان غربی دارد، به دنبال بهره وری اقتصادی از این زیرساخت ها در استان هستیم.
توسعه ناوگان حمل و نقل، توسعه زیرساخت های گمرکی در راستای روانسازی فعالیت های مرزی، توسعه و ایجاد مسیرهای جديد ترانزیتی برای دستیابی به بازارهای جدید صادراتی ، حضور هلدینگ های بزرگ سرمایه گذاری دولتی و نیمه دولتی برای سرمایه گذاری در استان، کمک بیشتر دولت برای اتمام پروژه های عمرانی در استان از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود.
نظر شما