به گزارش خبرگزاری کردپرس، حیدر نعمتی با اشاره به استقبال مقامات عراقی از دریافت این خدمات، افزود: با توجه به ظرفیت استان در زمینه آموزش مهارتهای فنی و حرفهای و استقبال عراق از این موضوع امکان صادرات خدمات در این حوزه به این کشور وجود دارد.
وی یادآور شد: استان ایلام دارای ۱۱ درصد منابع گازی، ۶ درصد کانیهای غیر فلزی با کیفیت عالی دارای رتبه سوم کشور، ۶۵ گونه محصول کشاورزی، ۱۸ ایستگاه پمپاژ، ۳۳ رشته صنایعدستی و هتل و رستورانهایی است که به عنوان ظرفیت قابل توجه هستند.
وی تاکید کرد: با وجود اقدامات صورت گرفته و کاهش نرخ بیکاری در استان اما افراد جویای کار بسیاری وجود دارد که بازار مناسبی برای جذب آنها نداریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام ادامه داد: در استان امکان ایجاد کارگاههای متمرکز و نیمهمتمرکز، کشت گلخانهای و گیاهان دارویی نیز وجود دارد اما با تمام این ظرفیتها نیروی کار مهارتی و آموزش دیده نداریم.
نعمتی اظهار داشت: با وجود دارا بودن پروژههای نفت و گاز، ۵۳ درصد نیروها بدلیل اینکه نیروهای بومی مهارت لازم را ندارند، غیربومی هستند.
وی تاکید کرد: باید اتاق فکر آموزش فنی و حرفهای تشکیل شود و با الزام یک پیوست مهارت آموزشی، شرکتها را مکلف به استخدام نیروهای آموزش دیده کنند.
نظر شما