به گزارش کردپرس، به نقل از فرمانداری مهاباد؛ سردار رحیمی در جمع خبرنگاران افزود: باتوجه به افزایش شمارمبتلایان به کرونا در مهاباد و براساس جلسات شهرستانی مقرر شد، تا سپاه وارد عمل شود و باهماهنگی های انجام شده بلافاصله تجهیزات در شهرستان مهیا شد.
او اضافه کرد: در حال حاضر 80 نیروی متخصص کادر پزشکی برای کمک به کادرپزشکی در بیمارستان مستقر شده اند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: اورژانس، رادیولوژی فوق تخصصی، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه و دستگاه اکسیژن ساز سیار از جمله تجهیزاتی هستند که امروز درقالب بیمارستان صحرایی سپاه از بیمارستان شهید محلاتی تبریز به مهاباد رسید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد هم گفت: با ازکارافتادن دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان این شهرستان با بحران مواجه شدیم که بلافاصله هماهنگی های لازم با دانشگاه علوم پزشکی 120کپسول 40 کیلوگرمی اکسیژن فراهم شد.
دکتر بهزاد افزود:همچنین با هماهنگی با سپاه قرارشد دستگاه اکسیژن بیمارستان صحرایی برای تامین بخشی از مصرف بیمارستان بکارگیری شود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی نیز از تامین یک دستگاه جدید اکسیژن ساز برای بیمارستان شهر خبر داد و گفت: باتوجه به نیاز شهرستان به تامین دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان هماهنگی های لازم برای تامین این دستگاه با وزارت بهداشت انجام گرفت و درحال حاضر این دستگاه با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان در بیمارستان امام خمینی شهرستان مهاباد آماده نصب است.
به گزارش کردپرس، در واپسین روز خرداد ماه، خبرگزاری کردپرس، از کمبود شدید کادر پرستاری در پی ابتلای یک سوم پرستاران بیمارستان مهاباد به کرونا خبر داد و به این مسئله پرداخت که در کنار کمبود نیرو، مهمترین مشکل زیر ساختی جوابگو نبودن اکسیژن سانترال بیمارستان است و این موارد به عنوان بحرانی جدی قطب درمانی جنوب استان، را تهدید می کنند.
پس از انتشار این گزارش، چهارم تیر ماه فرمانده نیروی زمینی سپاه این شهرستان در جلسه ایی با کادر درمان مهاباد، ایجاد بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه بیماران کرونا توسط بهداری نیروی زمینی سپاه را وعده داد.
روز گذشته هفتم تیر ماه، ساخت و استقرار بیمارستان صحرایی در مهاباد توسط بهداری رزمی سپاه و بیمارستان شهید محلاتی تبریز، در محوطه بیمارستان مهاباد آغاز شد.
نظر شما