به گزارش کُرد پرس، در حالی که معاون وزیر بهداشت از نقش برگزاری مراسم در کارواش در اوج گیری بیماری کرونا در سنندج سخن گفته بود، شاید بهتر بود سری به نحوه، زمان و امکانات اجرای پروژه پیاده راه سازی خیابان فرودسی می زد تا برایش مشخص می شد عوامل و فاکتورهای دیگری هم وجود دارد که باعث گسترش بیماری کرونا در شهر سنندج و استان کردستان شده که اتفاقا جلوگیری از آن در ید مسئولان شهری و استانی بود.
پروژه پیاده راه سازی فردوسی در اوج کرونا درست زمانی کلید خورد که هشدارها در مورد رعایت فاصله اجتماعی به اوج رسیده بود. هر کس گذرش به آن خیابان افتاده باشد خوب می داند بدون استارت هیچ پروژه عمرانی هم «فاصله اجتماعی» در ساعات شلوغ در آن خیابان چه معنا می دهد. با این وصف پروژه کلید خورد عرض خیابان گرفته شد اما برای مدت طولانی دست فروشان همچنان در پیاده رو مشغول کار بودند و مردم هم در حال تردد.
همین سهل انگاری جان بسیاری از دست فروشان را گرفت و آن خیابان را به یکی از محل های مهم شیوع بیماری کرونا تبدیل کرد. این در حالی است که پروژه همچنان هم ادامه دارد و نکته جالب اینکه بر اساس شنیده ها پیمانکار آن هم معلوم نیست و میزان کاری که در آن انجام می شود بسیار پایین است به طوری که این پروژه شب ها تعطیل است. مسئولان شهری بهتر است فکری برای پایان این پروژه بکنند. باور کنید تاثیر این بلبشو در آن خیابان خیلی بیشتر از برگزاری مراسم خیالی در کارواشی است که گزارش را به ناحق به معاون وزیر داده بودند.
نظر شما