به گزارش کردپرس، ابراهیم محمدی صبح امروز پنج شنبه ۱۲تیر در اولین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی آذربایجان غربی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، افزود: درسال گذشته ۳۸هزار و ۲۳۷نفر در دوره های سواد آموزی شرکت کرده اند و از نظر میزان تحقق حجم ابلاغی درسال گذشته رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده ایم.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه درسال گذشته طرح" توانمند ی زنان ودختران روستایی مناطق محروم" دربین ۱۳هزار و ۶۰۰نفر اجرا شد، اظهار کرد: در سال گذشته در طرح" باسوادی اولیای دانش آموزان" ۸۸۴۹ نفر اولیا جذب شده و همچنین در دراجرای طرح" نماز کلید بهشت" برای ۳۵ هزار و ۳۵۸ نفر شرکت کردند.
محمدی با بیان اینکه سال گذشته رتبه دوم کشوری از لحاظ مراکز محلی یادگیری کسب کرده ایم، ادامه داد: در سال جاری نیز حجم ابلاغی سازمان برای سواد آموزی ۲۸ هزار و ۴۰۰نفر است که برحسب سطح بی سوادی شهرستان ها توزیع می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی ادامه داد: در سطح استان ۲۲کلاس تک دانش آموزی و ۱۴۸کلاس زیر ۵ دانش آموز دایر بوده و ۹۸.۱۷ درصد نیز سطح پوشش ابتدایی استان است
در ادامه این جلسه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: سواد آموزی در استان نهادینه شده است و امیدواریم روزی شاهد ریشه کنی کامل بی سوادی در استان باشیم.
علی مصطفوی ادامه داد: با سواد شدن تمامی بازماندگان از تحصیل و بی سوادها در استان تنها یک آرزو و دور از انتظار نیست و می شود با برنامه ریزی مناسب به این مهم دست یافت.
او در ادامه با تاکید بر همراهی دستگاه های اجرایی استان با آموزش و پرورش در اجرای طرح های سواد آموزی، گفت: بدون شک آموزش و پرورش به تنهایی قادر به اجرای کامل طرح های سواد آموزی در استان نیست و ضروری است دستگاه های اجرایی استان در این امر به آموزش و پرورش کمک کنند.
مصطفوی همچنین بر استفاده از ظرفیت دفاتر تسهیل گری در شهر ارومیه در اجرای طرح های سواد آموزی و شناسایی افراد بی سواد تاکید کرد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی در ادامه استفاده از آمار صحیح از نرخ بی سوادی در استان بر اساس آمارهای مرکز آمار ایران را برای برنامه ریزی های مناسب در اجرای طرح های سواد آموزی را مهم دانست و گفت: در صورت پیشنهادات در خصوص نحوه آمارگیری و شاخص های بی سوادی، این پیشنهادات بصورت مکتوب برای اجرا در آمارگیری کشور در سال های آینده به مرکز آمار ایران ارائه شود.
او ضمن قدردانی از تلاش آموزش و پرورش و سازمان سواد آموزی استان در اجرای طرح های سواد آموزی، گفت: در سال گذشته استان آذربایجان غربی از نظر رشد سواد آموزی در کشور رتبه دوم و از نظر حجم برگزاری کلاسهای سواد آموزی، رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داد.
نظر شما