کرد پرس- بر کسی پوشیده نیست، کسانی که تعبیر «بانیان وضع موجود» در موردشان صدق می کند، از صدر تا ذیل دولت گذشته را در بر گرفته بود و به همین خاطر در طلیعه دولت مردمی تغییر این مدیران به یکی از مطالبات عمومی جامعه تبدیل شده بود و حتی رئیس جمهور محترم نیز نسبت به ابقا و یا استمرار آنان در دولت انقلابی واکنش نشان داد.
واضح است، که مدیریت ها همواره در معرض آسیب و آفتهای گوناگون بوده اند، بنابراین خوش خیالی است با انتصاب برخی از این مدیران احساسی فعلی انتظار رهایی از بانیان وضع موجود را داشته باشیم. مدیرانی که «بیگانه ترین ها با فضای حقیقی» و «نام آوران ترین ها درعرصه مجازی و قهرمانان این عرصه اند.»
مدیرانی که قول و عملشان بر اساس فعل «مضارع مجهول» بیان میگردد؛ فعلی که فاعل اش معلوم نیست بلکه حالت توصیه ای و سفارشی دارد؛ چنین مدیرانی با روح کلی جامعه بیگانه بوده و همچنان در فضای مجازی سیر می کنند. بنابراین چنین مدیرانی نمیتوانند به کنه و عمق آوار وضعیت موجود که میراث مدیران گذشته است پی ببرند. مدرک زدگی و رسانه محوری دو آفت بزرگی است که مدیران فعلی را تهدید میکند مدارکی که نه پشتوانه علمی دارد و نه کاربرد تجربی بلکه تنها به طول القاب مدیر می افزاید.
به نظر میرسد بازبینی در وضعیت فعلی یکی از اقدامات اساسی دولت مردمی باشد در صورت ادامه این روند شاهد بازتولید پدیده "بانیان وضع موجود" با محوریت برخی از کارگزاران دولت انقلابی خواهیم بود که برای نیروهای انقلاب و حامیان دولت انقلابی بسیار گران خواهد آمد.
نظر شما