محیط زیست کردستان در چنبره ناکارآمدی

سرویس کردستان- انتصاب خارج از قاعده مدیر کل حفاظت محیط زیست کردستان در سال 97 و سپردن مدیریت این سازمان در استان با مدرک غیر مرتبط به کسی که سابقه کاری در بدنه این سازمان نداشته؛ از همان ابتدای مدیریتش تا کنون با اعتراض متخصصان این حوزه و حتی بازنشستگان و کارکنان این سازمان روبرو شده است.

به گزارش کُرد پرس، سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یکی از ارکان حفظ و حراست از کیان موجودیت زیستی جامعه مطرح می باشد. در این سازمان به علت کاربردهای خاصی که دارد معمولا از نخبگان و دانش آموختگان مرتبط استفاده می شود تا با بکار گیری دانش خود و تجربه دانش آموختگان مرتبط محیط زیستی جامعه را با آخرین دستاوردهای علمی این حوزه مدیریت کنند موضوع محیط زیست یکی از ارکان قوام جامعه بشری بوده و اخیرا نیز دغدغه مندان زیادی وارد این حوزه شده اند.

با این همه اهمیتی که محیط زیست دارد متاسفانه این سازمان نیز همانند دیگر ادارات مهم استان کردستان قربانی معاملات سیاسی شده و مدیریت آن را به دانش آموخته ای غیر مرتبط و با مدرک فوق دیپلم و کارشناسی ناپیوسته تولیدات گیاهی وکارشناسی ارشد علمی کاربردی سپردند. این انتصاب بدون هیچگونه ضابطه استخدامی و بدون شرکت در آزمون های مربوطه انجام شده است و مدیر فعلی ابتدا به سمت مدیر کل استان منصوب گشته و سپس به استخدام سازمان در آمده است.

برای سرکار خانم مدیر کل که معلوم نیست کد استخدامی چه دانش آموخته نگون بختی را به ایشان اختصاص داده اند در تمامی قرادادها و مکاتبات از عناوین دکتر استفاده می شود که خلاف صریح آئین نامه های رسمی دولتی می باشد. مدیر ضعیف معمولا مدیران ضعیف تر از خود را بکار گیری می کند این رویه در محیط زیست کردستان رواج داشته که متاسفانه برخی رسانه های مداح هم با نمک گیر شدن چشم بر این پدیده زشت بسته اند.

روند جذب و استخدام و اعطای پست مدیر کلی این مدیر ناکارآمد و عملکرد غیر تخصصی و حاشیه دار این مدیر در هاله ای از ابهام است در دوره اوج گیری فساد ستیزی انتظار می رود دستگاه های نظارتی استان به این مطالبه مردمی و کارشناسان دانش آموخته و مهجور محیط زیست رسیدگی کنند تا جوانان دانش آموخته با دانش مرتبط در این مساند قرار گیرند. انتظار می رود در شرایط فعلی که موج فساد ستیزی در جامعه برخاسته است نهادهای مرتبط ورود کنند و با این دکترهای تقلبی و پرونده استخدامی مدیران یک شبه همانند مدیریت محیط زیست و سازمان صنعت و معدن تجارت بازبینی شود. مداحان و پشتیبانان این مدیران به اذهان عمومی جامعه و خصوصا دانش آموختگان کولبر جواب بدهند و فساد را در این معادلات تفسیر کنند

حال سوال مهم تر این است که اگر اتفاقی بسیار کوچک تر از این در دولت های دیگر رخ داده بود، مدعیان اصلاح و مبارزه با فساد چگونه با این نوع پدیده ها رفتار می کردند و حال چرا دهان و چشم بر چنین مفسده های بزرگی بسته اند؟

کد خبر 317349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha