ژیلا صالحی در گفت و گو با خبرنگار کرد پرس، گفت: موسسه فرهنگی هنری سروش کردستان در سال 1380 با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس و از دی ماه 82 با پذیرش 20 نفر دانشجو در رشته آموزش زبان انگلیسی به جمع خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی - کاربردی کشور پیوست.
وی افزود: در حال حاضر حدود 600 دانشجو در 7 رشته کاردانی و 7 رشته کارشناسی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند و تاکنون بیش از 3 هزار و 500 نفر از این مرکز دانش آموخته شده اند.
رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کردستان اظهار کرد: تعداد زیادی از این فارغ التحصیلان جذب بازار کار شده و کارآفرینان این مرکز نیز در بازار کسب و کار مرتبط با رشته تحصیلی خود را راه اندازی کرده اند.
صالحی به افتخارات مرکز علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کردستان اشاره کرد و ادامه داد: این مرکز در سال 96 به عنوان مرکز شایسته تقدیر در کشور از سوی دانشگاه جامع علمی - کاربردی کشور مورد تقدیر قرار گرفت و در سطح بندی دانشگاه جامع علمی - کاربردی در سال های 98 و 99 این مرکز جزو 10 مرکز برتر دانشگاه جامع علمی -کاربردی کشور معرفی شده است.
وی یادآور شد: در سال های 97 و 98 این مرکز در چهارمین و پنجمین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان به عنوان غرفه برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کردستان بیان کرد: همچنین در 3 سال متوالی 91، 92 و 93 از طرف هیأت نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مستقر در دانشگاه کردستان مورد تشویق قرار گرفته است.
صالحی گفت: از دیگر افتخارات این مرکز حضور مدرسان دلسوز، متخصص، توانمند، خبره و دانشجویان کوشا و افتخار آفرین در حوزه های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی است.
وی افزود: دانشجویان علاقه مند و توانمند گروه سینما این مرکز در سال های 96، 97 و 98 3 دوره جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه «ریگا» را در استان برگزار کردند که سومین جشنواره به صورت منطقه ای با حمایت دانشگاه جامع علمی - کاربردی کشور برگزار شد.
رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک کردستان به رشته های دایر شده در این مرکز اشاره کرد و اظهار کرد: در مقطع کاردانی رشته های موسیقی، سینما، معماری داخلی، گرافیک، مترجمی زبان انگلیسی، امور فرهنگی، روابط عمومی، انیمیشن و تربیت بدنی آموزش داده می شود.
صالحی ادامه داد: در مقطع کارشناسی نیز در رشته های سینما، موسقی، تربیت بدنی، گرافیک، مترجمی زبان انگلیسی، مدیریت امور فرهنگی، روابط عمومی و معماری داخلی تدریس می شود.
نظر شما