به گزارش کردپرس از حفاظت محیط زیست، سعید شهند گفت: میش های ارمنی پس از حدود 160 روز بارداری، در خرداد ماه به مناطق امن تر در داخل جزایر پارک ملی دریاچه ارومیه رفته و وضع حمل می کنند
شهند افزود : وجود شرایط مناسب زیستی و امنیت خوب زیستگاهی باعث شده که اکثر زایمان ها در سالجاری بصورت دوقلو زایی باشد که بره ها بعد از تولد بلافاصله قدرت حرکت پیدا کرده و در حدود دو سالگی به بلوغ کامل می رسند
او ادامه داد : پارک ملی دریاچه ارومیه با داشتن تعداد ۱۰۲ جزیره بزرگ و کوچک از جمله زیستگاه های مهم گونه های جانوری در کشور و منطقه محسوب شده که تعداد ۴ جزیره کبودان ، اشک، اسپیر و آرزو به مساحت مجموع ۶۵۰۰ هکتار از جمله زیستگاه مهم قوچ و میش ارمنی در کشور محسوب می گردد.
شهند با بیان اینکه علاوه بر قوچ و میش ارمنی سایر گونه های مهم جانوری نیز در این جزایر و دریاچه زیست می نمایند ، افزود: گوزن زرد ایرانی، پلنگ ایرانی ، شغال، روباه و جرد ایرانی نیز از جمله گونه های مهم پستاندار ساکن این جزایر هستند.
پارک ملی دریاچه ارومیه با مساحت ۵۰۰۰ کیلومتر مربع علاوه بر گونه های مهم پستاندار ، محل زیست و جوجه آوری گونه های مهم و شاخص پرندگان نیز بوده که از این بین می توان به فلامینگوی بزرگ، پلیکان سفید، کفچه نوک، آنقوت، تنجه و ... نیز اشاره کرد .
نظر شما