به گزارش خبرنگار کردپرس، روند رو به افزایش مبتلایان کرونا در شهرستان قروه در حالی ادامه دارد که از یک طرف مسئولان خواستار رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم هستند و از طرف دیگر تعداد مراجعین به ادارات شهرستان خود معضلی شده اند در این مسیر و در این میان ستاد مقابله با کرونا در قروه بلاتکلیف مانده است...
شهرستان قروه همان ابتدای شیوع کرونا به وضعیت بحرانی و هشدار رسید و گرچه داشت این وضعیت کنترل می شد اما بعد از گذشت مدتی که عادی سازی شد و وضعیت سفید اعلام گردید دوباره روند ابتلا شدت گرفت و این بار حتی در حال رکورد زنی است به طوری که روزانه تعداد 10 نفر به بالا به آمار مبتلایان اضافه می شود.
هم اکنون بنا به اظهارات رئیس مرکز بهداشت قروه تعداد هزار و 238 نفر بیمار مثبت شناسایی شده اند و فوت شدگان قطعی بر اثر کرونا هم 65 نفر هستند.
هرچند این آمار فوت شدگان با آمار اعلامی از طرف دانشگاه علوم پزشکی کردستان همخوانی ندارد اما بررسی ها نشان می دهد که دانشگاه تنها آمار فوت شدگان در بیمارستان را بیان می کند در حالی که تعدادی از افراد هستند که یا خارج از قروه فوت شده اند یا به بیمارستان نمی رسند لذا بهتر است دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه تجدیدنظری داشته و به اعلام آمار صحیح برای جلوگیری از ابهام اقدام کند.
به گفته «مسعود معتمدی» تعداد تخت های بخش کرونا 38 تخت است اما در حال حاضر با بستری 41 نفر بیمار کرونایی ظرفیت این بخش تکمیل شده و باید هشدار داد که اگر روند به همین صورت ادامه یابد، باید بخش های دیگری از بیمارستان شهید بهشتی را به بیماران کرونا اختصاص پیدا کند.
این هشدار در حالی است که بیمارستان شهید بخشتی قروه در حالت عادی با کمبود تخت مواجه است تا جایی که صدای مراجعین را هم درآورده و اگر بخش های دیگری به بیماران کرونا اختصاص یابد معلوم نیست آینده بیماران غیرکرونایی چه خواهد شد؟!
با این وجود ستاد مقابله با کرونا نیاز است تصمیمی اساسی بگیرد تصمیمی که تضاد و تناقضات را از بین ببرد. تضادی که مردم به خوبی آن را توسط مسئولان در برنامه هایی که اجرا می کنند، می بینند و همین باعث می شود نسبت به این وضعیت بی اعتماد شوند و همین عاملی شود برای برخوردی متقابل و اجرا نکردن پروتکل های بهداشتی...
نظر شما