به گزارش خبرنگار کردپرس، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار قروه شامگاه دوشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا در شهرستان قروه با اعلام هشدار نسبت به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، اظهار داشت: امروزه اگر اقدامی اساسی نداشته باشیم وضعیت بحرانی تر از این خواهد شد چرا که روز به روز موارد مبتلا، مرگ و میر و تعداد بستری ها در بیمارستان افزایش می یابد.
به گفته «علیرضا عبدی» از ابتدای آبان ماه تا کنون در عرض 18 روز 17 نفر فوتی بر اثر کرونا ثبت شده و این نشان می دهد که وضعیت مناسب نیست و باید چاره ای اندیشید.
او با اشاره به اینکه بیمارستان ظرفیت بالایی برای پذیرش بیماران را ندارد، افزود: هم اکنون تعداد بستری ها از 34 نفر بالا زده و اگر همین روند صعودی ادامه داشته باشد امکانات دیگر پاسخ گو نیست.
مطابق سخنان «عبدی» برگزاری مراسم عروسی و عزا تبدیل به کانون شیوع کرونا شده اسد و باید با برگزار کنندگان برخورد شود و حساسیت ها بیشتر گردد.
او به مصوبه شورای تأمین شهرستان اشاره کرد و گفت: اعضای شورای تأمین شهرستان خواستار برخورد با تهدید کنندگان علیه بهداشت عمومی هستند و نباید از این مسئله به سادگی گذشت.
بنا به گفته های «عبدی» کوتاهی کردن در کنترل بیماری کرونا دیگر قابل تحمل نیست و مدارا کردن هم بی فایده است لذا تمامی مصوبات ستاد کرونا باید اجرایی شوند.
او کنترل بانک ها، پاساژها، پارک ها و دیگر اماکن عمومی پر جمعیت را مهم دانست و از اینکه تعدادی از مبتلایان به کرونا به راحتی در جامه رفت و آمد می کنند هشدار داد و خواستار شناسایی این افراد شد.
معاون سیاسی فرماندار قروه در ادامه به انتقاد از شهرداری پرداخت و بیان کرد که انتظار می رود شهرداری بیشتر کار کند به ویژه برای غسالخانه مخصوص کرونا فعالیت داشته و امکانات لازم را مهیا کند چرا که غسالخانه فعلی برای این کار اصلاً مناسب نیست.
«علیرضا عبدی» بر بی دقتی در اجرای دستورات ستاد کرونا به شدت انتقاد کرد و گفت: نباید شهربازی ها باز باشند، تردد بدون ماسک در معابر و اماکن عمومی باید ممنوع شود، تاکسی ها حق ندارد تعداد بیشتر از سه نفر را سوار کنند.
او تیر سخنان انتقادی خود را هم به سمت شهرداری گرفت و هم صمت و اصناف و سپس با صراحت تأکید کرد: همه مشکلات اقتصادی را می دانیم اما در حال حاضر سلامت جامعه مهم تر از هر مسئله دیگری بوده و نباید با جان مردم بازی کرد.
«عبدی» با اشاره به وضعیت بیمارستان قروه، تصریح کرد: نگرانی ما بیماری است که نمی تواند نفس بکشد و اگر کوتاهی شود دیگر قابل جبران نیست و باید دانست که اگر تعداد بستری ها بالا رود بیمارستان دیگر توان پذیرش بیماران را ندارد.
او همچنین از اداره فرهنگ و ارشاد که وظیفه اطلاع رسانی در این زمینه را بر عهده دارد، انتقاد کرد. به گفته «عبدی» اطلاع رسانی ضعیف است و حساسیت ها کمرنگ شده باید مردم نسبت به تمامی هشدارها مطلع شوند و فضای شهر به گونه ای باشد که مردم خطر را لمس کنند.
آنچه در ادامه سخنان معاون سیاسی فرماندار قروه آمد این بود که در پیک نخست بازاریان و اصناف خوب همکاری کردند لذا نیاز است دوباره همکاری داشته باشند چرا که هم اکنون بخش عمده ای از مبتلایان مربوط به بازار و صنوف است.
نظر شما