جذب اعتبار هزار میلیارد ریالی توسط پارک علم و فناوری کردستان

رئیس پارک علم و فناوری کردستان گفت: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاق در استان، امسال اعتباری بالغ بر هزار میلیارد ریال جذب شده است.

به گزارش کرد پرس، حامد قادرزاده در جلسه هم اندیشی با شرکت های دانش بنیان و خلاق شهرستان بیجار، با بیان اینکه از این اعتبار مبلغ زیادی برای خانه های خلاق و نورآورانه با ظرفیت هر شهرستان هزینه می شود، گفت: عامل و مانع توسعه هر دیاری، نیروی انسانی است، ساختمان و زمین نمی تواند به تنهایی و بدون استفاده از ظرفیت های دانش علمی و نیروی انسانی موجب رشد و توسعه شود.

وی اظهار کرد: در شهرستان بیجار فعالیت و تولید زنجیره واری وجود دارد که برند عالی برای معرفی و جذب سرمایه گذاری و ایجاد صنایع پایین دستی و بالا دستی است.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان افزود: شرکت های تولیدی و دانش بنیان که در شهرک صنعتی بیجار فعالیت می کنند، در زمینه تولید مواد اولیه، دانش بهره روی و بازاریابی می توانند به هم کمک کنند.

قادرزاده ادامه داد: در شهرستان بیجار در هر حوزه ایی که ظرفیت وجود دارد، می توانیم خانه خلاق راه اندازی و تجهیز کنیم، در بحث ارزیابی پروژه ها، دوره ایی برای ارزیابی در استان برگزار می کنیم و داوطلب ها از رشته های مدیریت، اقتصاد و کشاورزی می توانند یک شرکت ارزیابی تشکیل دهند.

وی یادآور شد: بستنی سنتی بیجار، کشمش و محصولات کشاورزی، باید با حمایت پارک علم و فناوری و بسته بندی مناسب و بهداشتی، به سیار شهرهای کشور صادر شود.

ضرورت شناسایی و حمایت از استعدادهای بیجار

فرماندار شهرستان بیجار نیز در این جلسه بیان کرد: شرکت های دانش بنیان با محوریت شعار سال که جز دغدغه های رهبر معظم انقلاب است، مسئولیت فرمانداران را دوچندان می کند، دانش، پایه و اساس تولید و رشد اقتصادی است، اگر در هر کشوری به هر علتی به صنایع آسیبی وارد شود، ظرفیت دانش می تواند بار دیگر با روشی نوین صنایع را ایجاد کند.

احمدرضا قاسمی گفت: رشد ارزش افزوده، رشد تولید، دسترسی به بازار و تسریع در تولید از شاخه های شرکت های دانش بنیان است، برای پیشرفت و توسعه کشور، بیش از هفت هزار شرکت دانش بنیان با جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر در این بخش فعالیت دارند.

وی در مورد ظرفیت های علمی بیجار، اظهار کرد: نکته مهمی که در زندگی نخبه جهانی، مرحوم پروفسور ستاره به چشم می خورد، تعصب و عشق به زادگاهش است که در اوج دانش و رتبه عالی جهانی در بیجار ماند، امروز در وجود جوانان دهه ۶۰ و ۷۰ فعال بیجاری که در شهرک صنعتی بیجار فعالیت می کنند این خصوصیت به وضوح دیده می شود.

فرماندار شهرستان بیجار افزود: ایده ها صرفا در پایتخت و در نعمت امکانات و تجهیزات نیست، باید استعدادهای نهفته در نقاط مختلف شهرستان کشف و مورد حمایت قرار گیرد، باید در اطلاع رسانی و تبلغ در کنار توجه به آسیب ها و خطرات موجود برای طرحی که نوپا است و به نتیجه نرسیده دقت کرد و بعد از آن، موج رسانه ایی برای آن راه انداخت.

قاسمی ادامه داد: در شهرستان بیجار که بیش از ۲۰ درصد پهنه استان را به خود اختصاص داده است فرصت بزرگی برای خلاقت و نوآوری وجود دارد، ستاد ایده های تازه در شهرستان ایجاد می شود.

کد خبر 36260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha