تقویت ارتباط قوه قضائیه با مردم باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود

سرویس کردستان- رئیس کل دادگستری کردستان با اشاره به برنامه های تحولی قوه قضائیه در حوزه های مختلف، یکی از مهم ترین این برنامه ها را تقویت ارتباط نزدیک با جامعه، بویژه جامعه نخبگان ذکر کرد و گفت: هدف از تقویت ارتباط با مردم شنیدن مشکلات و دغدغه های آن ها، کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت مطالبه گری در بین افراد جامعه است.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان ، نشست هم اندیشی رییس کل دادگستری استان کردستان با مسئولین تشکل های مردم نهاد استان در سالن اجتماعات حوزه ریاست دادگستری کل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس به نفل از روابط عمومی دادگستری استان کردستان، در ابتدای این نشست رییس کل دادگستری استان کردستان ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار اظهار داشت : شغل شریف و پر زحمت پرستاری،تفسیر فداکاری ،صبوری و نوع دوستی است و پرستار جلوه‌ای خاص و خالص از تلاش بی‌دریغ و صبورانه برای کمک به انسان‌های دردمند و نیازمند مراقبت و حمایت‌های دقیق و حساس است.

حجت الاسلام و المسلمین سیدحسین حسینی ضمن تقدیر و تشکر از حضور و مشارکت سازمان های مردم نهاد در جلسه ، برگزاری این نشست ها را در راستای رفع آسیب ها و مشکلات اجتماعی با بهره مندی از تجربیات مدعوین و اساتید و متخصصین ارزیابی کرد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان ضمن تأکید بر اهمیت نقش سمن‌ها در پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: سمن‌ها نمایندگانی هستند که می‌توانند واقعیت‌های جامعه را به بخش حاکمیتی انتقال داده و مطالبه گر حقوق شهروندی باشند و در این زمینه نباید وابسته به دولت و حاکمیت باشند تا بتوانند واقعیات و مشکلات جامعه را به درستی بیان کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خاطرنشان ساخت : معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یک پل ارتباطی بین دستگاه قضایی و سازمان های مردم نهاد است و از این طریق می توان با تشکیل کارگروه های تخصصی و با کمک این سازمان ها در جهت مبارزه با فساد و کاهش آسیب های اجتماعی گام های موثری برداشت .

همچنین در ابتدای این نشست رضا اعظمی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان از جذب بیش از 2500 نفر دیده بان پیشگیری از وقوع جرم در استان خبر داد و گفت : 250 نهاد مردمی توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان شناسایی شده اند که از این تعداد 101 نهاد مردمی با این معاونت همکاری دارند.

اعظمی از تشکیل کارگروههای موضوعی استانی در حوزه های سلامت ، اعتیاد، مبارزه با جرایم اداری ، مالی و نخبگان خبر داد و از نهادهای مردمی برای همکاری با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دعوت کرد.

همچنین در این جلسه نمایندگان مختلف تشکل های مردم نهاد به ارائه نظرات و راهکارها در خصوص تقویت این نهادها و تعامل بهتر با مردم پرداختند.

کد خبر 363844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha