به گزارش کرد پرس، ارسلان ازهاری در جلسه شورای معادن کردستان، با اشاره به اینکه درآمد مصوب شده برای استان در سال گذشته ۲۵ هزار میلیارد ریال بود، گفت: در قالب ردیف های درآمدی از جمله از محل یک درصد فروش معادن امسال باید یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در استان دریافت می شد که تاکنون عملکرد استان در این زمینه صفر بوده است.
وی افزود: اگر روند کنونی همچنان ادامه یابد تا پایان سال هم شاهد دریافت مبلغی از محل مذکور نخواهیم بود لذا می طلبد دستگاه های مرتبط در این رابطه تلاش بیشتری کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان اظهار کرد: یکی از شرکت های تولیدی صنعتی مستقر در استان سال گذشته ۲۷۰ میلیون دلار صادرات داشته است ولی نه تنها حساب این شرکت در بانک های استان نیست بلکه اظهار کالای صادراتی آن هم در استان دیگری انجام شده است.
وصول 4000 میلیارد ریال حقوق دولتی معادن کردستان
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه تعداد پروانه بهره برداری صادر شده در بخش معادن استان ۳۵۱ فقره است، بیان کرد: ۱۴۴ پروانه اکتشاف و ۹ گواهی کشف هم در استان صادر شده است.
بختیار خلیقی اشتغال اسمی معادن استان را 5 هزار و ۳۲ نفر عنوان کرد و ادامه داد: 3 هزار و ۸۲۱ نفر هم میزان اشتغال واقعی معادن استان است.
وی تعداد معادن فعال استان را ۲۱۴ فقره اعلام کرد و یادآور شد: 5 معدن هم در حال تجهیز و ۱۳۲ معدن هم غیرفعال است که بیشتر این معادن در حوزه مصالح ساختمانی هستند و با اجرای طرح نهضت ملی مسکن امکان فعالسازی بسیاری از آنها وجود دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: برای دریافت یک درصد حاصل از فروش معادن باید براساس قانون شکایتی از معادن صورت گرفته و سپس این میزان در شورای معادن هم تصویب شده باشد.
خلیقی با اشاره به اینکه میزان حقوق دولتی وصول شده از معادن استان طی سال گذشته هشت هزار و ۳۵۴ میلیارد ریال بوده است، افزود: در 5 ماهه امسال 4 هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال حقوق دولتی معادن در استان وصول شده است.
نظر شما