به گزارش کردپرس؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با توجه به شیوع کووید ۱۹ در سال گذشته در جهان و ایران و نیاز به تشخیص سریع و دقیق این بیماری نیاز به انجام آزمایش تشخیص مولکولی (PCR) ، در همین راستا ایجاد شبکه آزمایشگاه های تشخیص مولکولی در کشور با محوریت آزمایشگاه مرجع سلامت و انستیتو پاستور ایران و تمام دانشگاههای کشور در دستور کار قرار گرفت.
دکتر شکیبا گفت: آزمایشگاه مرجع منطقه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از اسفند ماه سال گذشته با کمترین امکانات کار خود را در این راستا آغاز کرد.
وی گفت: در این مدت با حمایتهای بیدریغ مسئولین دانشگاه به ویژه پروفسور مرادی رئیس دانشگاه و با همت والای پرسنل فنی آزمایشگاه در راستای ارتقاء فضای فیزیکی و تکمیل نیروی انسانی و آموزش آنها و بروزرسانی و خریداری تجهیزات ، در این آزمایشگاه اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این آزمایشگاه در طول سال گذشته به یک آزمایشگاه کامل و جامع در زمینه تشخیص مولکولی آزمایشگاهی در سطح منطقه و کشور تبدیل شده است در همین زمینه با حمایت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان جهانی بهداشت، تجهیزاتی پیشرفته و به روز به این آزمایشگاه اهدا گردیده است.
وی اظهار داشت: با نصب تجهیزات جدید، آزمایشگاه مرجع منطقه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به یکی از مجهزترین آزمایشگاه های بهداشتی کشور مبدل خواهد شد.
شکیبا عنوان کرد: این تجهیزات شامل دستگاه ترمال سایکلر، دستگاه استخراج اتوماتیک و دستگاه آماده سازی محلول برای استخراج است که هم اکنون و بتدریج در حال تحویل و نصب و راه اندازی می باشند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر نیمی از این دستگاهها نصب و راه اندازی و بقیه در حال تحویل و نصب میباشند که پس از تحویل کامل این دستگاهها، آزمایشگاه مرجع منطقه ای معاونت بهداشتی به یکی از مجهزترین آزمایشگاه های بهداشتی منطقه و کشور تبدیل می شود که توانایی انجام اکثر آزمایشات تشخیص مولکولی بیماریهای تحت مراقبت (بومی و غیر بومی) منطقه را خواهد داشت.
نظر شما