صدور جلب دادرسی برای ٢ مدیر آذربایجان غربی در پرونده واژگونی اتوبوس خبرنگاران

سرویس آذربايجان غربى- یکی از وکلای اولیای دم مرحومان مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی خبرنگاران فوت شده در جریان حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران در تور بازدید از تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه از صدور قرار جلب دادرسی برای ٢ مدیر استان آذربایجان غربی خبر داد.

یکی از وکلای اولیای دم مرحوم مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی از صدور قرار جلب دادرسی برای مهران نظری سلطان‌آبادی - مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی - و مختارخانی - رییس اداره محیط زیست شهرستان ارومیه - خبر داد.

به نقل از ایسنا؛ پرتو برهانپور در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: قرار منع تعقیب مسئولان اداره محیط زیست آذربایجان غربی و ارومیه در خصوص اتوبوس خبرنگاران نقض و قرار جلب به دادرسی در خصوص دو مسئول مربوطه به اتهام تسبیب در قتل غیرعمدی و ایراد صدمه بدنی غیرعمدی صادر شد.

او تاکید کرد: این قرار قطعی و غیرقابل اعتراض است.

به گزارش کردپرس، با دعوت ستاد احیای دریاچه ارومیه، صبح چهارشنبه (۲ تیرماه ۱۴۰۰)، ۲۵ نفر از خبرنگاران رسانه‌های کشور برای بازدید از طرح‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه عازم پیرانشهر شدند اما در راه بازگشت، اتوبوس آنان عصر همان روز در ۱۵ کیلومتری این شهرستان در منطقه بیگم قلعه نقده دچار حادثه شد. در این حادثه غم‌انگیز متأسفانه "ریحانه یاسینی" و "مهشاد کریمی" خبرنگاران پرتلاش و متعهد خبرگزاری‌های ایرنا و ایسنا جان خود را از دست دادند.

خانواده جانباختگان و خبرنگاران بازمانده ضمن ثبت شکایت خواستار شناسایی مقصران و مسببان این حادثه شدند. ٥ ماه بعد از حادثه تلخ واژگونی اتوبوس خبرنگاران در نقده، آذر ماه ١٤٠٠، دادستان عمومی و انقلاب اسلامی نقده اعلام کرد:«تحقیقات اولیه پرونده واژگونی اتوبوس خبرنگاران در نقده نشان می‌دهد که ٣ مسئول استانی از جمله مدیرکل حفاظت محیط‌زیست آذربایجان غربی، مدیر حفاظت محیط زیست ارومیه و رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه قصور کرده‌اند».

اما ٨ ماه بعد از حادثه دادسرای ارومیه مسئولان مقصر شناخته شده را بدون اطلاع وکیل بازماندگان حادثه تبرئه کرده بود! رفع اتهام از سه مدیر دولتی در پرونده اتوبوس خبرنگاران!

قوه قضاییه هم اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد: «هیات کارشناسی بررسی پرونده سانحه اتوبوس خبرنگاران در نقده، راننده را مقصر دانسته و در خصوص قصور مدیران در بروز این حادثه سه نفر از مدیران متهم پرونده را مجرم نشناخته است». پرونده پیچیده اتوبوس خبرنگاران؛ از قصور و تبرئه مدیران تا وضعیت پر ابهام اتوبوس!

هنوز هم ابهامات زیادی در این پرونده وجود دارد و روند رسیدگی به آن به منظور شناسایی مسببان مرگ دو خبرنگار، مورد رضایت‌ شاکیان پرونده و وکیل آنها نیست.

سهم برنامه بازدید خبرنگاران از بودجه ١٥ هزار میلیارد تومانی ستاد احیای دریاچه ارومیه، بکارگیری یک دستگاه اتوبوس خارج از رده و مرگ ٢ تن از آنها بود.

در کردپرس بیشتر بخوانید؛

تور خبری که تور مرگ شد؛ دادِ بیدادِ خبرنگاران!

نتیجه اولیه پرونده واژگونی اتوبوس خبرنگاران؛ ٣ ارگان مقصر شدند

تور خبری که اتوبوس مرگ خبرنگاران شد/انتقاد استاندار آذربایجان غربی از ستاد احیای دریاچه ارومیه

کد خبر 42529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha