64 اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان کرمانشاه راه اندازی می شود

سرویس کرمانشاه- معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: با توجه به علاقمندی افراد محلی، ساماندهی 64 اقامتگاه بوم گردی در 36 روستای استان در دست اقدام است.

سمیه حیدری در گفتگو با خبرنگار کردپرس، با بیان اینکه گردشگری روستایی، ظرفیتی در حال رشد و از اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید ملی، با نگاه برون نگر و برخاسته از حضور آحاد جامعه است، اظهارداشت: یکی از مصادیق نیل به هدف اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، راه اندازی مشاغل مبتنی بر فعّالیت بومگردی است که از حیث اشتغال، ایجاد ارزش افزوده بالا و ارزآوری از اهمیّت حیاتی برخوردار است.

وی ادامه داد: با توجه به سرمایه بری پایین، اهمیت اساسی حفظ فرهنگهای اصیل و پایدارسازی جمعیت در نواحی روستایی، از نیمه دوم سال گذشته افزایش کمی و کیفی اقامتگاه های بوم گردی در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح داشت: در گام نخست باتوجه به اهمیّت اقتصادی و سیاسی استان مرزی کرمانشاه در پایدارسازی و توزیع جمعیت و همچنین ترویج سرمایه گذاری در بهره گیری از پتانسیل های موجود نظیر بومگردی با حضور در شهرستانهای استان و نشست های مختلف با دهیاران بر اهمیّت موضوع در سبد درآمدی خانوارهای روستایی و بومی بعنوان درآمدی پاک و پایدار تاکید گردید و فرایند انجام کار تشریح شد.

این مسئول تاکید کرد: با توجه به علاقمندی افراد محلی، ساماندهی 64 اقامتگاه در 36 روستا (روستاهای برناج، بلشت، بناوج، بنچله، بیاشوش، تینمو، جابری، جامیشان سفلی، چشمه غلام ویس، خانقاه، داریان، زردویی، زنگی، زیرجوبی، ساتیاری، سربرزه، سرماج، سلکان، پیر حیاتی، شبانکاره،شرکان، شیخ الکرم، فش، قلی آباد، قوری قلعه، کرتویج، کریم آباد، کندوله، کنگر شاه، کیلانبر، مریوانی بید گل، نجوبران، نسمه، هجیج، ورمقان، الیاسوند سفلی) در دست اقدام است.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد 18 اقامتگاه در مرحله موافقت اصولی و دریافت تسهیلات جهت بهسازی و تجهیز میباشند، افزود: برای دو اقامتگاه در روستای ساتیاری و کرتویج پروانه بهره برداری صادر شده است.

حیدری با تاکید بر اینکه به متقاضیان محلی و روستایی که درخواست راه اندازی اینگونه اقامتگاه ها را دارند، تسهیلاتی اعطا می شود، متذکرشد: علاوه بر این، اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در کنار سایر بخشهای استان مطابق برنامه ششم، توسعه و فعال سازی اقتصاد روستاها در دستور کار قرار داده است.

وی در پایان یادآورشد: با توج به اینکه گردشگران بخصوص اکوتوریسم خواهان تجربه تنوع بومهای مختلف هستند پیش بینی میشود این نوع اقامتگاهها با استقبال بالایی مواجه گردند، همچنین موجب فراگیر شدن این نوع گردشگری در میان مردم استان نیز می شود که زمینه گردش پول و رشد اقتصادی استان را فراهم میآورد.

کد خبر 45004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha