صلاح الدین خدیو در گفت وگو با خبرنگار کردپرس گفت: استان آذربایجان غربی بعد از ۱۲ سال یک نواختی اداری شاهد تغییرات مثبتی است، به نحوی که در ادوار دولتهای مختلف شیوه های مدیریتی در این استان یکسان بوده بنابراین انتخاب استاندار جدید را می توان تغییری مثبت قلمداد کرد.
وی افزود: استاندار این استان می طلبد که دارای بینش سیاسی و قوم شناسی باشد همچنین شناخت مسائل تاریخی، سیاسی و قومی در این استان ضروری است و از کارنامه استاندار جدید نیز مشخص است که ایشان دارای سواد سیاسی است و تا حدی بتوانند انتظارات را در جایگاه یک استاندار برآورده نماید.
خدیو با اشاره به غیر بومی بودن استاندار جدید گفت: انتخاب ایشان به عنوان یک استاندارغیربومی در آذربایجان غربی تغییر مثبتی است و باید نسبت به این انتخاب هیئت دولت خوش خوش بین باشیم غیربومی بودن جناب شهریاری باعث رعایت اعتدال در استان و نگرش کارشناسی نسبت به مسائل موجود خواهد شد و امیدواریم استعدادها، ظرفیتها و رنگارنگی استان آذربایجان غربی در تغییرات ایجاد شده در استان در جهت مثبت و رو به توسعه به کار گرفته شوند. البته تغییرات جدید تر در سطح استان را در دراز مدت باید مشاهده کنیم و این بستگی به تیم اداری است که همراه استاندارد در استان به فعالیت خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد: تاکید بر کرد بودن و قومیت استاندارد جدید ملاک نیست بلکه کارنامه اجرایی ایشان حائز اهمیت است و از همه مهمتر مسئلهای که باعث شده تا دولت اقدام به انتصاب استانداران غیر بومی نمایند به ویژه در استان آذربایجان غربی را میتوان انتخابی هوشمندانه دانست.
این فعال مدنی اظهار داشت: رای اکثریت مناطق کردنشین به جناب روحانی نشانگر پیامی است که مطالبات و درخواست های حقوقی، مدنی و اجتماعی این مناطق را در خود دارد همچنین توسعه متوازن اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در سطح استان نیز مطالبات مردم در استان آذربایجان غربی است که انتظار می رود زمینه حضور همه اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی در استان به دید اعتدال و انصاف نگریسته شود و امیدواریم این هدف استانی در نهایت با همکاری تیم اداری استانداری و مسئولین کشوری به غایت برسد.
وی ادامه داد: در کشورما بحث توسعه تا حدود زیادی به مدیران بستگی دارد از این رو دو بخش ساختاری و کارگزاری وجود دارد که مهمترین بخش قضیه دیالکتیک میان ساختار و کارگزار است. استان آذربایجان غربی در بسیاری از موارد هم سطح و هم طراز استان آذربایجان شرقی است اما دلیل پیشرفت و توسعه این استان به نسبت آذربایجان غربی، به نقش کارگزاران و مدیران برتر در آذربایجان شرقی در دهه ۷۰ برمی گردد. وجود مدیران توسعه گرا سیاستمدار و آگاه بدون رویکرد تبعیض آمیز و قومگرایانه در سطح استان میتواند بهترین عملکرد را در جهت پیشبرد کل استان داشته باشد.
روز شنبه (22 مهرماه)، در مراسمی که روز شنبه (22مهرماه) در ارومیه با حضور وزیر کشور برگزار شد، از زحمات «قربانعلی سعادت» تقدیر و «محمد مهدری شهریاری» به عنوان استاندار آذربایجان غربی معرفی شد.
نظر شما