به گزارش کردپرس، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در نشست بررسی مسائل حوزه راه و شهرسازی شهرستان بوکان گفت: تاکنون نزدیک به 70 میلیاردریال برای طرح ملی ساخت کنارگذر شرقی شهر بوکان هزینه شده و 7 کیلومتر از این پروژه به بهره برداری رسیده است.
ابراهیم مبارک قدم با بیان اینکه کارهای اجرایی آزادسازی بخشی از اراضی پروژه ساخت کنارگذر شهر بوکان تا پایان امسال به اتمام می رسد، ادامه داد: 200میلیاردریال برای تکمیل این طرح راهسازی مورد نیاز است.
وی، افزایش ایمنی سفرهای جاده ای، ساماندهی راههای ارتباطی و کاهش ترافیک شهری و صرفه جویی در زمان و مصرف سوخت را از بارزترین مزایای اجرای پروژه ساخت کنارگذر شهر بوکان عنوان کرد.
به گزارش کردپرس، پروژه کنارگذر بوکان در سال 89 و در راستای بزرگراه میاندوآب به کرمانشاه کلنگ زنی شد و دارای دو مرحله است. مرحله اول این کنار گذر از روستای ناچیت تا جاده شاهین دژ به طول هفت کیلومتر است و مرحله دوم آن از جاده شاهیندژ شروع و به جاده سقز ختم می شود که عملیات اجرایی این مرحله هنوز آغاز نشده است.
در محل آغاز این کنارگذر از جاده میاندوآب – بوکان می باید یک زیرگذر ایجادشود، و در محل تلاقی این کنار گذر با محور بوکان- شاهیندژ نیز باید یک روگذر ایجاد شود، که هیچ کدام از این دو تقاطع غیر همسطح ایجاد نشده است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود احداث باند دوم محور میاندوآب- بوکان را بخش مهمی از کریدور غرب کشور دانست و افزود: این محور به طول 52 کیلومتر نقش کلیدی در اتصال شمال به جنوب کریدور غرب کشور و توسعه حمل و نقل جاده ای منطقه دارد.
مبارک قدم با اعلام اینکه امسال 28 کیلومتر از طرح احداث باند دوم محور میاندوآب- بوکان تحویل موقت و به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: زیرسازی و آسفالت 5 کیلومتر از این طرح در صورت مساعدبودن شرایط آب و هوایی تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.
وی یادآور شد: تاکنون 95 میلیارد ریال برای طرح احداث باند دوم محور میاندوآب- بوکان هزینه شده و نزدیک به 250 میلیارد ریال برای اتمام آن مورد نیاز است.
به گزارش کردپرس، جاده میاندوآب به بوکان یک محور ترانزیتی است که سال 87 پروژه تبدیل کردن این محور به یک بزرگراه در قالب بزرگراه میاندوآب- کرمانشاه آغاز شد و شهرستان میاندوآب تا سال 92، 20 کیلومتر حوزه استحفاظی خود را به یک بزرگراه چهار بانده تبدیل کرد و آن را به زیر ترافیک برد.
37 کیلومتر باقی مانده از این محور در حوزه استحفاظی بوکان قرار دارد که 10 کیلومتر اول آن مردادماه امسال به زیر بار ترافیک رفت.
با زیر بار ترافیک رفتن حدفاصل کارخانه سیمان تا شهر سیمینه، 27 کیلومتر محور بوکان- میاندوآب خواهدماند تا پروژه تبدیل شدن این محور به بزرگراه به خانه آخر خود برسد.
به گفته سرهنگ کمال حسین زاده جانشین فرمانده پلیس راه آذربایجان غربی در سه ماه اول امسال، در محور میاندوآب- بوکان 13 نفر کشته شده و بالغ بر 70 نفر نیز زخمی شدند.
ترانزیتی بودن محور بوکان-میاندوآب، تردد انواع وسائل نقلیه سنگین و نیمه سنگین تردد انواع وسائل نقلیه کشاورزان و موتورسیکلت سبب ایجاد ترافیک سنگین در محور میاندوآب- بوکان می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در خصوص پروژه های بهسازی و آسفالت راههای روستایی شهرستان بوکان تصریح کرد: برنامه ریزی شده است 35 کیلومتر از راههای روستایی شهرستان بوکان تا پایان سال مالی شهریور 97 بهسازی و آسفالت می شود.
مبارک قدم افزود: شاخص برخورداری جمعیت روستایی شهرستان بوکان از راه آسفالته 86 درصد بوده که از میانگین استان بالاتر است.
نظر شما