به گزارش کردپرس، صادق اسمعیل زاده ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: استناد بیمههای تکمیلی به برگ سوم دفترچهها یکی از ابهاماتی بود که با همکاری بیمه مرکزی برطرف شد و بر اساس ابلاغ بیمه مرکزی به بیمههای تکمیلی، نیازی به ارائه گواهی کاغذی توسط مردم نخواهد بود.
او همکاری داروخانهها و پزشکان برای توقف چاپ دفترچههای کاغذی را مهم ارزیابی کرد و گفت: با سازمان نظام پزشکی و انجمن داروسازان درباره اجرای موفقیتآمیز این برنامه مهم در حال همکاری هستیم و اطمینان داریم که تمامی اجزای نظام سلامت برای پیشبرد این طرح بسیار مهم با سازمان تأمین اجتماعی همکاری خواهند کرد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان غربی، برنامه توقف انتشار و توزیع دفترچههای کاغذی را با حذف کامل این دفترچهها متفاوت عنوان کرد و گفت: بعد از اول اسفند نیز دفترچههای کاغذی در اختیار بیمه شدگان تأمین اجتماعی معتبر است و پزشکان و داروخانهها میتوانند از اوراق دفترچهها، سربرگ پزشک و یا سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی استفاده کنند.
اسمعیل زاده توقف انتشار دفترچههای کاغذی را برنامهای مجزا از طرح نسخه الکترونیک و گام مهمی در تحقق این برنامه دانست و گفت: هدف نهایی ما در سازمان تأمین اجتماعی استقرار کامل سامانه نسخه نویسی الکترونیکی است که با همه توان در حال پیشبرد آن هستیم و از تمام ظرفیتهای فنی ممکن برای تحقق این برنامه استفاده میکنیم.
او ادامه داد: عدم نیاز به تمدید اعتبار دفترچهها و همچنین توقف انتشار دفترچه کاغذی و فراهم شدن امکان استفاده از سربرگ پزشکان به منظور طی کردن دوران گذار از نسخه نویسی سنتی به نسخه نویسی الکترونیک در حال اجرا هستند.
اسمعیل زاده با بیان اینکه چاپ و عرضه دفترچه جدید تأمین اجتماعی از اول اسفند ماه در همه شعب و کارگزاریهای سراسر کشور متوقف میشود، یادآور شد: همچنین سامانه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی در دسترس همه مراکز درمانی طرف قرارداد است و پزشکان اعم از طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد میتوانند با ثبتنام در سامانه نسخه الکترونیک سازمان به نشانی ep.tamin.ir و دریافت نام کاربری، نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کنند.
۶۰۰ پزشک در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی ثبت نام کردند
در این جلسه معاون راهبردی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی آذربایجان غربی نیز گفت: ۶۰۰ پزشک طرف قرارداد با سازمان در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی ثبت نام کرده اند.
عبدی افزود: پروسه الکترونیکی کردن نسخه از دهه ۸۰ شروع شده و تا پایان سال ۱۴۰۰پیش بینی می شود همه دفترچه های بیمه ای تامین اجتماعی از رده خارج شوند.
به گزارش کردپرس، در حال حاضر در آذربایجان غربی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و تبعی وحود دارد که دفترچه تامین اجتماعی دارند و با حذف دفترچه در هزینه ها و خطاهای پزشکی و نسخه نویسی جلوگیری خواهد شد.
نظر شما