دلیل عدم آغاز احداث بیمارستان 100 تخت خوابی مهاباد تشریح شد

سرویس آذربایجان غربی- معاون وزیر راه و شهرسازی در واکنش به تذکر رسمی نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی علت عدم آغاز احداث بیمارستان 100 تخت خوابی این شهرستان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، تذکر رسمی جلال محمود زاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی به وزیر راه و شهرسازی درباره دلیل عدم آغاز عملیات احداث بیمارستان 100 تخت خوابی مهاباد با گذشت هفت سال از تصویب آن واکنش علیرضا محظوظی معاون حقوقی و مجلس وزیر راه و شهرسازی را به همراه داشت.

محظوظی در نامه ای رسمی نوشت: احداث بیمارستان فوق جزو پروژه های مندرج در جدول شماره 20 قانون بودجه است که تامین اعتبار آن صرفا از محل ردیف متفرقه امکان پذیر باشد.

وی در بخشی دیگر از این نامه اعلام کرد:در سالجاری مبلغ 20000میلیون ریال از محل جزء 101 ردیف 530000قانون بودجه تامین گردید .

معاون وزیر در انتهای نامه خود نوشت:با توجه به مصوبه هیئت وزیران مبنی بر اینکه مراحل اجرایی پروژه های ساختمانی دولتی وعمومی با اعتبار کمتر از 500 میلیون ریال می بایست در استان صورت پذیرد، اجرای بیمارستان فوق به اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی تفویض گردیده است.

یک ماه قبل «سامرند مرزنگ» مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفته بود که احداث بیمارستان جدید مهاباد در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد.

در ارتباط با همین پروژه، 16 آبان ماه امسال روابط عمومی نماینده مهاباد اعلام کرد که قدمهای اولیه برای احداث و راه اندازی بیمارستان۱۰۰تختي مهاباد باحضور آزمايشگاه مکانیک خاک وزارت راه وشهرسازی درضلع جنوبی بیمارستان امام(ره) برداشته شده است.

شهر مهاباد با جمعیت ۲۴۰ هزار نفر، قطب درمانی جنوب استان آذربایجان غربی است که بیماران شهرهای بوکان، سردشت، نقده و پیرانشهر برای دریافت خدمات درمانی به این بیمارستان مراجعه می کنند.

«کمبود تخت بیمارستانی» مشکل اصلی و عمده حوزه درمان این شهرستان است. /

کد خبر 49183

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha