به گزارش کرد پرس، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این جلسه با بیان اینکه وضع قانون برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم در راستای توسعه همه جانبه و هعمچنین ایجاد امنیت و آرامش است، گفت: هرچند شاخصه های بهره مندی استان کردستان با سایر استان های کشور اندکی متفاوت است اما باید عنوان کرد که مطالب استان کردستان سنگینی نیست و با همت و تلاش نمایندگان می توان به اهداف مورد نظر رسید.
غلامرضا تاجگردون گفت: شاخصه بهره مندی استان کردستان از جاده ها و راه های مواصلاتی 46 درصد و شاخصه شهرستان مریوان از راه ها و جاده های مواصلاتی 36 درصد است و این درحالی است که شاخصه این امر در کل کشور 65 درصد است.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از استان ها و شهرستان های محروم ایران اسلامی امروزه از شاخصه های بهتری نسبت به استان کردستان به ویژه شهرستان مریوان از نظر جاده ها و راه های مواصلاتی برخوردار هستند لذا باید قانون را به گونه ای نوشت که این امر به توازن برسد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود : امروزه بهترین شیوه قانون گذاری بهره مندی تمام مردم از قانون بوده به گونه ای که برای ارائه خدمات بتوان تمام نقاط مختلف کشور را در نظر بگیریم.
تاجگردون افزود: در راستای توسعه همه جانبه استان کردستان به ویژه شهرستان مریوان قول مساعد و همت خوبی از سوی کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی وجود دارد.
وی عنوان کرد: ارائه کمک های مردمی استان کردستان به مردم زلزله زده سرپل ذهاب و مناطق مختلف کرمانشاه نشان داد که مردم این استان تا چه اندازه به فکر دیگر مردم این دیار هستند و هیچ گاه هموطنان خود به ویژه هم زبان هایشان را فراموش نخواهند کرد.
توسعه راه های استان توسعه همه جانبه استان را بدنبال خواهد داشت
استاندار استان کردستان هم در این جلسه گفت: در شهرستان های مرزی مریوان، بانه و سقز مرزداران بسیار غیورری داریم که دین زیادی بر گردن مسئولان دارند.
بهمن مرادنیا با بیان اینکه در شهرستان های مرزی استان کردستان مردمانی فهیم همراه با پتانسیل های بسیار گسترده و وسیعی وجود دارد گفت: در شهرستان مریوان پتانسیل های بسیار وسیعی در زمینه گردشگری و توریستی وجود دارد که متاسفانه با مشکلات عدیدی مواجه است و مسئولان می بایستی این پتانسیل های بالقوه را به بالفعل تبدیل نتمایند. استاندار استان کردستان تصریح کرد : رفع مشکلات و معضلات موجود نیازمند اهتمام کامل مسئولان و یاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است و باید برای رفع این مشکلات موجود از تمام توان و تلاش خود استفاده نمائیم.
بهمن مرادنیا افزود : با توجه به آمارهای موجود میزان تبادلات کالا از مرز ترکیه به اقلیم کردستان عراق از 8 میلیارد دلار به 2.5 میلیارد دلار کاهش یافته است لذا این بهترین فرصت موجود برای افزایش میزان تبادلات کالا و ایجاد بازاری در اقلیم کردستان عراق برای محصولات موجود و تولیدات داخلی کشور از طریق مرز رسمی باشماق به وجود امده است.
مرادنیا مرز رسمی باشماق را مهمترین عامل توسعه استان و حتی کشور عنوان کرد و اظهار کرد : اگر بتوان میزان بهره مندی از تبادلات مرزی را در این مرز افزایش داد می توان روند توسعه همه جانبه استان کردستان را فراهم نموده و میزان بهره مندی منابع ملی را نیز بیش از پیش فراهم کرد.
وی تصریح کرد : امروزه در کشور عراق شهرهای زیادی ویرانه شده و نیازمند بازسازی است که اگر از این فرصت ها به خوبی استفاده شود و زیرساختی برای مرز باشماق و شهرستان مریوان انجام گیرد می تواند عامل محرک قوی برای توسعه استان باشد.
مرادنیا با اشاره به میزان تردد ماشین های سبک و سنگین در مرز رسمی باشماق مریوان افزود : مهمترین و عمده ترین مشکل استان کردستان در راه های ارتباطی است و اگر بتوان خط راه آهن استان کردستان را به مرز رسمی باشماق فراهم نمائیم بسیاری از مشکلات موجو رفع خواهند شد.
نظر شما