به گزارش کرد پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، جلال قلعه شاخانی با بیان اینکه عزت و غیرت هر ملتی را فرهنگ و آیینش به نمایش خواهد گذاشت و هنر بهترین ابزار برای چنین نمایشی است، گفت: در صورتی که جشنواره را ویترینی برای به نمایش گذاشتن بهترین محصولات یک دوره تولیدات نمایشی مبتنی بر متون تولیدی و تازه نگاشته شده از بطن هویت رفتاری آن بدانیم و مدیریت هنری در یک جشنواره را به مثابه یک فرآیند لازم و ملزوم دانست نه تعریفی از روابط به جای استقرار ضوابط و همچنین امور تصدی گری را نافی مسئولیت حمایت، هدایت و نظارت دولت ندانیم تئاتر کردستان را با مولود مبارکی به نام تئاتر کردی می توان بهتر شناخت. وی از افزود: اگر به به زمان لازم جهت تولید و اجرای عمومی تئاتر کردی بیشتر از تعجیل در عرضه اثری مورد قبول جامعه خاص و داوران احترام نهیم، مشارکت مردم سقز در این رویداد را محترم شمرده و از دولتی نمودن فرهنگ بپرهیزی و نشاط و امید آفرینی از یکسو و همگرایی و نشر نوع دوستی را از سوی دیگر آمال تولیدات نمایشی قرار دهیم به افزایش سطح آگاهی ما از این تئاتر بیشتر کمک خواهد کرد.
وی افزود: با این اوصاف جشنواره تئاتر کردی نیازمند یک جراحی علمی و آسیب شناسی بی طرفانه از سوی اهالی پژوهش و صاحبنظر تئاتر است که تئاتر کردی،گونه ای تئاتر به زبان کردی نیست. خانواده تئاتر در کردستان باید حقوق مخاطب را محترم شمرده و چون پیش بر فروزانی چراغ صحنه در این وادی همت گمارند.
چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و به دبیری علیرضا اسماعیلی ۱۶ تا ۱۹ آذرماه جاری در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی سقز برگزار می شود.
نظر شما