بکارگیری نیروی کُرد اهل سنت دغدغه نماینده مجلس باشد، درد آور است/ سال 99، سخت ترین سال مردم ایران بعد از انقلاب بوده است

سرویس کردستان- معاون اول رئیس جمهور گفت: قبول دارم مردم کردستان خود را بیش از بقیه مردم انقلابی و در جنگ شریک می‌دانند و آسیب دیده‌اند و باید کردستان توسعه پیدا کند و دردآور است نماینده مردم کردستان دغدغه‌اش این باشد که افراد بومی اهل سنت در پست‌های مدیریتی بکارگیری شوند.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه کشور باید با چهارچوب قانون و سیاست‌ها و منویات مقام معظم رهبری اداره شود و همه ما مقید و مکلف به اجرای این مهم هستیم، افزود: مقام مظعم رهبری فرموده‌اند واگذاری پست‌های مدیریتی براساس تخصص و شایسته‌سالاری باشد و مسائل مذهبی و قومی نباید مانع بکارگیری افراد در پست‌ها باشد. بر همین اساس در دولت تدبیر و امید همواره بر به کارگیری نیروهای اهل سنت توجه ویژه شده و حتی یک سفیر زن اهل سنت به کار گیری شد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به ظر فیت استان کردستان در زمینه گردشگری اشاره و تاکید کرد: کردستان باید به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور تبدیل شود.

او تصریح کرد: مردم شهر بزرگ و مهمی مانند سنندج نباید مشکل آب شرب داشته باشند که در این راستا 100 میلیارد تومان برای رفع این مشکل اختصاص داده شده است.

معاون اول رئیس جمهور درباره شرایط کشور اظهار کرد: امیدواریم دولت در حد توان بتواند گره از مشکلات استان کردستان برطرف کند و مردم عزیز این استان احساس آرامش و راحتی و شرایط بهتری برای زندگی و توسعه استان داشته باشند.

وی تصریح کرد: کشور در یک شرایط بسیار حساس و دشواری قرار دارد، این شرایط از این جهت برای ما مسئولان مهم است که در شرایط حساس و دشوار به ویژه مقاطعی که فشار بر مردم است ما به عنوان مسئولان وظیفه داریم آنچه در توان داریم برای رفع گرفتاری‌های مردم به کار گیریم.

معاون اول رئیس جمهور اذعان داشت: ما در یک دوران تحریم در گذشته بودیم، مذاکراتی انجام شد، توافق در سال 94 امضا و اجرا شد، از اواخر 94 فعالیت‌های اقتصادی و اجرایی شتاب بیشتری گرفت و سال 95 کار و فعالیت بیشتر شد و اقتصاد ما رشد داشت و در دنیا بالاترین رشد را داشتیم.

تحریم‌های دردآوری علیه ایران به کار گرفتند

به گفته جهانگیری، از سال 96 یک رئیس جمهور جدید در امریکا روی کار آمد که جز مسائل تبعیض نژادی و غیره به هیچ قاعده حقوق بین‌المللی مقید نبود و همین مسئله موجب شد از توافق‌های بین‌المللی خارج شد و فشار زیادی به ایران آورد.

او اضافه کرد: تحریم‌های دردآوری علیه ایران به کار گرفتند تا به قول خودشون مردم ایران از این وضعیت به تنگ بیایند و علیه نظام بایستند و فکر از هم پاشیدن ایران را در سر می‌پروراند اما جمهوری اسلامی هیچ زمانی در برابر قدرتمندترین و گردن کلفت‌ها ضعف نشان نداده و همواره محکم ایستاده است.

جهانگیری به زمین کشیدن پهپاد و به رخ کشیدن قدرت ایران به جهانیان گریزی زد و گفت: توسط پدافند هوایی ایران، پهپاد پیشرفته آمریکا ساقط شد و مدت‌ها آنها را درگیر این مسائل کرد که این کار چگونه انجام گرفته شد.

او اضافه کرد: آنها سردار سلیمانی را به شهادت رساندند و خواستند یک زهرچشم از ایران بگیرند که بلافاصله شلیک ایران به پایگاه موشکی آمریکا نشان داد که ایران از چه قدرتی برخوردار است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: راهبرد ما در مقابل جنگ اقتصادی دشمنان که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، ایستادگی است.

او با بیان اینکه فشار حداکثری دشمنان به بن بست خورده است، گفت: نه اینکه فشار بر مردم زیاد نشده و زندگی مردم سخت نیست ولی اقتصاد کشور روی پای خود ایستاده و حرکت روبه رشد آن ادامه دارد.

جهانگیری اضافه کرد: کالاهایی در کشور گران شده است اما مردم برای تامین کالاهای اساسی گرفتار مسائل پیچیده نشده‌اند.

او با اشاره به اینکه امروز دیگر از ترامپ خبری نیست و نظام جمهوری اسلامی برنامه‌های خود را رو به آینده موفق پیش می‌برد، گفت: کارهایی که دولت قبلی آمریکا انجام داد به این کشور لطمه زد و آبروی آنها را برد.

معاون اول رئیس جمهوری اظهار داشت: تمام کشورهای عضو شورای امنیت همه به نفع ایران موضع‌گیری کردند.

او با اشاره به اینکه مدعیان حقوق بشر و انسان حتی در زمینه دارویی نیز ما را تحریم کردند، افزود: راهبرد ما الان مشخص است به دولت جدید آمریکا گفته‌ایم شما از برجام خارج شدید اما ما تا اردیبهشت 98 به تعهدات عمل کردیم چون مابقی اعضای برجام می‌گفتند خروج امریکا را جبران می‌کنند.

جهانگیری خاطرنشان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب گفتند، با راستی‌آزمایی بعد از بازگشت آمریکا به تعهدات، ما پایبند تعهدات برجام خواهیم بود.

آمریکایی‌ها مجبور به تسلیم در برابر اراده ملت ایران هستند

او یادآوری کرد: ایران تنها کشوری بود که تلاش کرد برجام را نگه دارد، ما از دوره مقاومت از موضع منطق رفتار کردیم و مردم وقتی دیدند مسئولان از موضع منطق و دقیق صحبت می‌کنند پشت مسئولان ایستادند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: آمریکایی‌ها مجبور به تسلیم در برابر اراده ملت ایران هستند، تاب‌آوری مردم در این سه سال باید در تاریخ پرافتخار ایران ثبت شود.

او خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در جلسه سران سه قوه صحبت کردند، باید تحریم‌ها را باید بی‌اثر کنیم سیاست ما این شد که بمانیم در مسئولیت‌های کشور و برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها در زندگی مردم تلاش کنیم.

سال 99، سخت ترین سال مردم ایران بعد از انقلاب بوده است

جهانگیری گفت: 99 سخت‌ترین سال از لحاظ درآمدی و زندگی مردم بعد از انقلاب بوده است.

او اضافه کرد: بلاخره کشور به فضل الهی تا این نقطه پیش رفته است، امیدواریم بودجه سال 1400 تامین شود و ما بتوانیم منابع آن را تامین کنیم.

جهانگیری با بیان اینکه شاه‌بیت تاب‌آوری ما در کشور سیاست‌های اقتصادی مقاومتی است، گفت: دولت تمام توان خود را برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بکار برد و در این مسیر تلاش جدی داشت.

او اضافه کرد: گلوگاه‌های مختلف و حساس مانند امنیت غذایی، بنزین و غیره شناسایی و برای کاهش وابستگی به هر کدام از این حوزه‌ها برنامه‌های راهبردی تعریف و اجرایی شده است.

معاون اول رئیس جمهور با یادآوری واردات بیش از 6 میلیون تن گندم در سال 92، گفت: در سال 92 گندم را کیلویی 400 تومان خریداری می‌کردیم اما امسال گندم از کشاورز با رقم بیش از 4 هزار تومان خریداری می‌شود.

جهانگیری با اشاره به اینکه امسال بیش از 9 میلیون تن خرید گندم در کشور پیش‌بینی شده است.ادامه داد: سعی کردیم در کالاهای مختلف که با زندگی مردم ارتباط مستقیم دارد کمبودی نداشته باشیم.

منطقه ویژه اقتصادی بانه افتتاح شد

همچنین در این جلسه، منطقه ویژه اقتصادی بانه افتتاح شد که معاون اول رئیس جمهور درباره آن اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی "بانه" فرصت مهمی برای توسعه سرمایه گذاری است و می‌تواند آغازی برای فعالیت‌های صنعتی دیگری در کردستان باشد.

او افزود: منطقه‌ ویژه‌ اقتصادی یک دوره طولانی معافیت مالیاتی دارد و از مجموعه ای از قوانین و مقرارت مستثنا شده که انگیزه‌ای برای سرمایه گذاری باشد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: اگر سرمایه‌گذار برای تولید نیاز به واردات داشته باشد از معافیت‌های مختلفی برخوردار شده و برای صادارات هم از امتیازاتی برخوردار است که تولید را به صرفه می‌کند.

او با اشاره به اینکه دولت امتیازی به سرمایه‌گذاران ارائه کرده است به ویژه با هدف صادراتی بتوانند به راحتی به تولید بپردازند تاکید کرد: برخی از این مناطق ویژه اقتصادی در کشور به یکی از قطب‌های صنعتی تبدیل شده‌اند و هزاران نفر در حال اشتغال هستند.

معاون اول رییس جمهوری یادآور شد: امیدواریم منطقه ویژه اقتصادی بانه به چنین قطبی تبدیل شود در این راستا امتیازات و معافیت‌هایی که در نظر گرفته شده اطلاع رسانی شود.

کد خبر 5057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha