به گزارش خبرنگار کردپرس انجمن حمایت از بیماران خاص شفا گستر بانه به عنوان یکی از انجمن های فعال در شهرستان بانه تشکلی مردمی است که با هدف شناسایی و کمک به بیماران خاص و نیازمند در سال 86 فعالیت خود را آغاز کرد.
این انجمن مردمی در طول فعالیت خود توانسته است که با یاری مردم خیر اندایش و نوع دوست اقدامات قابل توجهی را در کاستن از دردهای ناتمام بیماران خاص و همچنین ارتقاء سطح سلامتی شهروندان به سر انجام برساند.
فعالیت این انجمن مردمی بر پایه کمک و مشارکت مردمی استوار است و کمک های مردمی برای بیماران نیازمند هزینه می شود و به تعدادی از بیماران نیازمند مستمری ماهانه پرداخت می کند و همچنین به دیگر بیمارانی که نیازمند کمک باشند به صورت مقطعی کمک می شود.
بیماران تحت پوشش
مدیر عامل انجمن بیماری های خاص بانه در گفت وگو با خبرنگار کرد پرس می گوید: بیماران تحت پوشش این انجمن شامل 5 دسته از بیماران تالاسمی، ام اس، هموفیلی، پیوندی و دیالیزی است که بخشی از هزینه های درمان این بیماران توسط انجمن تامین می شود.
شهلا رحیمی می افزاید: این انجمن مردمی خیر علاوه بر بیماران خاص تعدادی از بیماران غیر خاص که نیازمند کمک مادی هستند مانند بیماران سرطانی، مغز و اعصاب، بیماران قلب و عروقی، معلولین، بیماران با ناراحتی های چشمی و سایر بیماران صعب العلاج تحت پوشش قرار می دهد.
وی اظهار می کند: انجمن بیماران خاص شفا گستر بانه به بیماران نیازمندی که به تجهیزات پزشکی نیاز دارند و به این انجمن مراجعه کردند در حد توان کمک مادی کرده است.
وی با بیان اینکه 250 نفر به صورت ماهانه از این انجمن کمک نقدی دریافت می کنند می گوید: این افراد هر ماه مستمری از انجمن دریافت می کنند و در صورت نیاز به خدمات پزشکی به آنها ارائه می شود. در حال حاضر برای گسترش چرخ حمایتی این انجمن نیازمند کمک خیرین هستیم.
رحیمی ادامه می دهد: هزینه سفر این بیماران توسط انجمن تامین می شود و همچنین هزینه های پیوند اعضا مانند پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان توسط انجمن تامین می شود.
وی اظهار می کند: امسال هزینه های 2 مورد پیوند مغز استخوان که هر کدام 20 میلیون تومان بوده توسط این انجمن تامین شده و عمل انها با موفقیت انجام شده است.
وی به کارهای عام المنفعه انجام شده در انجمن اشاره می کند و می افزاید: انجمن بیماران خاص بانه علاوه بر کمک به بیماران خاص اقدام به یک خرید دستگاه سی تی اسکن، دستگاه سنگ شدن و دستگاه دیالیز کرده است.
مدیر عامل انجمن بیمارهای خاص شفا گستر بانه اظهار می کند: این انجمن یک دستگاه او پی جی دستگاه عکس برداری دندان هم خریداری کرده که در بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه مستقر شده و خدمات پزشکی توسط این دستگاه ارائه می شود.
راه اندازی درمانگاه شفا
وی همچنین با اشاره به راه اندازی یک درمانگاه در بانه می گوید: درمانگاه شفا بانه در سال 89 توسط این انجمن راه اندازی شده ومکان این درمانگاه توسط شهرداری و شورا بدون پرداخت هزینه تامین شده و روزانه به بیماران خدمات متنوع پزشکی در این درمانگاه ارائه می شود.
رحیمی با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران خاص و بستگان آنان در درمانگاه اضافه می کند: خدمات دهی به سایر بیماران با تعرفه های مناسب ارائه می شود.
به گفته وی روزانه این درمانگاه بیش از 150 نفر مراجعه کننده دارد که بخشی از سنگینی بار خدمات پزشکی را در شهرستان به دوش می کشد و تمام درآمد این درمانگاه تاکنون دست نخورده باقی مانده و درمانگاه توسط یک هیات امنای مستقل اداره می شود.
وی اظهار می کند: درآمد حاصل از این درمانگاه صرف احداث و تجهیز یک مرکز پزشکی خیریه می شود که تاکنون زمین این مرکز پزشکی خیریه خریداری شده است.
وی می گوید: هدف ما کمک به بیماران نیازمند و ارائه خدمات پزشکی گسترده و متنوع در بانه است که در این راه نیازمند همت خیرین نوع دوست هستیم.
مدیر عامل انجمن بیماران خاص شفا گستر بانه خاطر نشان می کند: تمام کمک های این انجمن توسط خیرین تامین می شود تاکنون هیچ گونه کمک یا خدمتی توسط دستگاه های دولتی به این انجمن خیر ارائه نشده است.
اقدامات حمایتی انجمن
وی برگزاری همایش ام اس، برگزاری کنسرت موسیقی " هه رمان" با مشارکت اموزشگاه موسیقی فرجیان به نفع بیماران خاص و برگزاری مراسم روز جهانی تالاسمی را از جمله برنامه های دیگر این انجمن در حمایت از بیماران خاص عنوان کرد.
رحیمی می گوید: اعزام بیماران تالاسمی در قالب اردوهای درمانی و سیاحتی به تهران و مرکز استان، معرفی تعدادی از بیماران نیازمند برای دریافت وام، معرفی بیماران نیازمند به مطب پزشکان برای ویزیت رایگان، کمک به دانش آموزان مدرسه استثنایی و تهیه نوشت افزار برای بیماران خاص دانش آموز تحت پوشش از دیگر فعالیت های این مرکز به بیماران خاص است.
درآمد پایدار انجمن
وی در بخش دیگری از سخنانش به از راه اندازی فروشگاه های مختلف در سطح شهر اشاره کرد و می گوید: یک فروشگاه مواد غذایی که برای ایجاد در آمد پایدار انجمن بیماران خاص راه اندازی شده و درآمد حاصل از این فروشگاه مستقیما به حساب انجمن واریز می شود.
رحیمی می افزاید: بخشی از درآمد انجمن توسط کارمندان ادارات تامین می شود که کارمندان تعدادی از ادارات شهرستان هر ماه به صورت ثابت بخشی از درآمد خود را به حساب انجمن واریز می کنند.
خبرنگار- زینب طلایی
نظر شما