به گزارش خبرگزاری کردپرس،دکتر احمدی در سخنان قبل از خطبه های نماز جمعه ایلام افزود: در اجرای این طرح 82 کیلومتر جنگلکاری در داخل کشور عراق و از سمت مرز مهران و زرباطیه عراق انجام می گیرد که نهال های این طرح توسط منابع طبیعی استان ایلام تولید می شود و کار اجرایی و کاشت آنها نیز بر عهده کشور عراق است.
وی افزود: با توجه به بیابان بودن بخش زیادی از کشور عراق و هجوم ریزگردها ،چنین طرحی می تواند در کاستن از هجوم ریزگردها به سوی کشورمان موثر باشد.
به چادر زدن در طبیعت و اطراق شبانه نه بگوییم
مدیرکل منابع طبیعی و ابخیزداری استان ایلام در ادامه به فرهنگ سازی در محافظت از طبیعت اشاره کرد و گفت: مردم دوست دار محیط زیست بهترین ابزار در حفاظت از جنگل ها و محیط زیست هستند.
احمدی افزود: با توجه به اینکه در آستانه نوروز و بهار قرار داریم مردم چند سالی است که در چنین فصلی اقدام به چادر زدن در دل طبیعت می کنند و از این طریق آسیبهای زیادی را به طبیعت وارد می کنند،بنابر این از مردم تقاضامندیم امسال در یک حرکت ارزشمند به چادر زدن در طبیعت نه بگویند.
وی افزود: البته برای استفاده مردم از طبیعت هیچ محدودیتی وجود ندارد اما بخاطر اینکه حضور طولانی مدت و اطراق شبانه در طبیعت بخاطر استفاده از سوخت هیزمی خسارت آور است از مردم درخواست داریم از اقامت شبانه در طبیعت خودداری کنند.
تولید 6 میلیون نهال در استان ایلام
مدیرکل منابع طبیعی استان ایلام ادامه داد: لازم است در زمان حضور در طبیعت و کوهستان به نحوی از جنگلها استفاده کنیم که کمترین میزان خسارت به جنگل ها و طبیعت وارد شود.
دکتر احمدی به اقدامات منابع طبیعی در حفاظت از جنگل ها اشاره کرد و گفت: امسال تعداد 6 میلیون اصل نهال در استان تولید شده است که اینکار با همکاری مردم و دیگر مسئولان شکل گرفته است.
وی جنگلهای بلوط استان ایلام را از کهن ترین جنگلهای بلوط در جهان عنوان کرد و گفت: این نکته اهمیت حوزه زاگرس را برای کشورمان و جهانیان اثبات کرده است.
نظر شما