آذربایجان‌غربی به رتبه سوم کشور در پرداخت تسهیلات رونق تولید رسید

سرویس آذربایجان غربی- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: آذربایجان‌غربی به رتبه سوم کشور در پرداخت تسهیلات رونق تولید با پرداخت سه میلیون و 779 هزار و 540 میلیون ریال رسید.

به گزارش کردپرس، جعفرصادق اسکندری با اشاره به اینکه هدف‌گذاری ملی رونق تولید، احیای 21 هزار طرح و واحد است اظهار کرد: این تعداد در آذربایجان‌غربی به تعداد 630 طرح و واحد پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون دو هزار و 508 طرح و واحد در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در سامانه بهین یاب ثبت نام شده و از این لحاظ آذربایجان‌غربی در رتبه پنج کشوری قرار دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه تعداد پرداخت تسهیلات در سامانه 311 مورد بوده است افزود: از این لحاظ آذربایجان‌غربی در رتبه سوم کشوری قرار دارد و میزان پرداخت تسهیلات نیز سه میلیون و 779 هزار و 540 میلیون ریال بوده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در بخش گردشگری 6 فقره به مبلغ 166 هزار و 500 میلیون ریال پرداخت شده است تصریح کرد: در بخش صنعت و صنف نیز 142 فقره به مبلغ یک میلیون و 575 هزار و 781 میلیون ریال و در بخش کشاورزی 33 فقره به مبلغ 105 هزار و 180 میلیون ریال پرداختی صورت گرفته است.

اسکندری اظهار کرد: در مجموع کل پرداختی بانک‌ها از محل مصوبات کارگروه در بخش رونق تولید مبلغ پنج هزار و 926 هزار و یک ریال بوده است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت روند تسهیلات بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی گفت: در این رابطه در مجموع در بخش صنعت و کشاورزی تعداد درخواست ثبت شده 628 فقره بوده و مبلغ پرداختی 299 هزار میلیون ریال بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دبیرخانه کارگروه پس از جلسه گذشته، با تمامی بانکها مکاتبه کرده و دلایل عدم پرداخت برخی از مصوبات را خواستار شد تصریح کرد: در این زمینه بیشتر دلایل اعلام شده توسط بانک‌ها شامل انصراف متقاضی، عدم مراجعه متقاضی، عدم پیگیری و عدم تکمیل مدارک توسط متقاضی بوده است.

وی بیان کرد: در زمینه دلایل انصراف متقاضیان دو موضوع عدم تزریق کمک‌های فنی و اعتباری به منظور کاهش سود بانکی تسهیلات رونق تولید و ابلاغ تسهیلات اشتغال پایدار توسعه روستایی با نرخ سود بسیار پایین‌تر، مهمترین عوامل انصراف متقاضیان بوده است.

اسکندری تصریح کرد: در خصوص دلایل عدم مراجعه، عدم پیگیری و عدم تکمیل مدارک، موضوعاتی چون عدم پذیرش محل اجرای طرح یا دفترچه قرارداد شرکت شهرک‌های صنعتی به عنوان وثیقه و الزام واریز درصدی از تسهیلات به حساب بانک پیش از پرداخت تسهیلات به عنوان آورده متقاضی بوده است.

وی اظهار کرد: علاوه بر آن، اعلام بلوکه کردن بخشی از تسهیلات توسط بانک‌ها به ویژه بانک‌های خصوصی، الزام تهیه صورت‌های مالی حسابرسی شده و در نهایت عدم پرداخت تسهیلات ثابت و بازسازی و نوسازی توسط برخی از بانکها دلایل اصلی عدم توفیق متقاضیان در تکمیل مدارک و پیگیری تسهیلات بوده است.

کد خبر 55350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha