به گزارش کردپرس، یک کارشناس بازاریابی اظهار کرد: برای حمایت از تولید داخلی یکی از اقدامات، زمینه سازی ذهنی و فرهنگی برای اقشار مختلف جامعه و تبلیغات در خصوص حرکت های جهادی و تغییر الگوهای مصرفی فعلی جامعه است.
فرانک ویسی ادامه داد: در موقعیت و زمان های مختلف باید بصورت عملی و دوری از شعار حرکت های جهادی از تولید داخلی پشتیبانی کنیم. نهادینه شدن حرکت های جهادی نهادینه شدن حرکت های جهادی مهم ترین اصل در افزایش تحقق تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و پیشرفت در ظرفیت های خدماتی و تولیدی کشور است.
وی افزود: موضوع مهمی که پرداختن به آن خالی از لطف نیست مسئولان دولتی و غیر دولتی هستند که نظام و مردم برای آنها هزینه کرده اند تا به مسئولیت برسند و بنا بر جایگاهی که دارند در جامعه بعضا به عنوان الگو به آنها نگاه می شود. بعضا دیده می شود این مسئولان در محل خدمت یا منزل شخصی از وسایل مارک و خارجی استفاده می کنند و مردم هم از آنها الگو برداری می کنند و اعتمادشان نسبت به کالای داخلی را از دست می دهند. نیاز است مسئولان در امر خرید کالاهای داخلی از تولید ملی حمایت کنند.
ویسی تصریح کرد: مسابقات ورزشی بویژه فوتبال در میان مردم پرطرفدار هستند و بهترین زمینه برای تبلیغ کالای داخلی را دارند اما متاسفانه مکان تبلیغات محیطی در مسابقات مهم ورزشی و جاده ها به کالاهای خارجی که بیشترین سود را از بازار ما می برند اختصاص دارد.
وی بیان کرد : رسانه ملی از طریق تبلیغات و فرهنگ سازی رسانه های تبلیغات محیطی می تواند تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به عنوان یک طرح ملی و مطالبه عمومی در جامعه به تصویر کشانده و اهمیت و ضرورت آن را با اثرگذاری غیرقابل انکار آثار نمایشی و تبلیغاتی تبیین نماید.
یک فروشنده لوازم خانگی در باره علاقه مندی مردم به خرید کالاهای خارجی گفت: اولا در بین مردم خوب یا بد جا افتاده است که کالاهای خارجی از کیفیت بهتری نسبت به کالاهای خارجی برخوردار هستند و این تفکر بیشتر مردم را به سمت و سوی خرید کالای خارجی سوق می دهد.
عارف امامی ادامه داد: برخی از برندها در ذهن مردم حک شده است بعضا شاهد هستیم مشتری تا به محض ورود به مغازه می گوید فلان کالا با فلان برند را دارید. حتی اگر جنس خارجی یا داخلی بهتر از آن را هم معرفی کنیم قبول نمی کنند و خواستار خرید محصول با مارک مورد نظر هستند و این بخاطر تبلیغات بیش از حد رسانه ها و محیط برای این برندها است.
وی افزود: کالاهای ایرانی با کیفیت زیادی در حوزه لوازم خانگی داریم اما زمان می برد تا این محصولات در بین مردم جا بفتد و مردم باید خود به این نتیجه برسند که خرید کالای ایرانی ضرری ندارد و از آنطرف هم کمک می کند تا برای جوانان اشتغال ایجاد شود.
امامی بیان کرد: یکی دیگر از مسائل طراحی محصول تولید شده است که بعضا در کالا مشابه دیده شده که حتی کارتن و بسته بندی کالای خارجی چشمگیر تر بوده نیاز است تولید کنندگان داخلی حمایت شوند تا بتوانند با تسهیلاتی که برای خریدار فراهم می آورند نظر هموطنان را برای کالاهای داخلی جلب کنند.
یک شهروند گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی امروزه قیمت کالا برای خریدار بسیار با اهمیت است و از آنجا که دو شهر مرزی در کردستان وجود دارد مردم برای اینکه مبلغ کمتری هزینه کنند و سفری یک روزه هم داشته باشند در این شهرها کالای خارجی را خریداری می کنند.
زهرا علوی ادامه داد : برای خرید بسیاری از کالا ها معمولا نظر نهایی با خانم ها است و آنها آنچیزی که چشمشان را بگیرد را انتخاب می کنند. تولید کنندگان داخلی باید سلیقه بانوان ایرانی و مناطق مختلف کشور را بررسی و بر اساس آن کالای مورد نظر را طراحی کنند.
وی افزود: یکی از مواردی که مردم به کالاهای ایرانی بدبین هستند کپی برداری کور کورانه است معمولا برخی از تولید کنندگان محصول خود را از روی کالای خارجی می سازند اما نمی توانند آن را مانند کار خارجی در بیاورند بخاطر هم مردم مقایسه می کنند و نسبت به کالای داخلی بدبین می شوند. تولید کنندگان باید خلاقانه ایده های خود را تبدیل به محصول کنند.
نظر شما