به گزارش کردپرس، این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری وجود آبهای سطحی و دفع ناکامل بهداشتی فاضلابها را در مناطق زلزله زده عامل ایجاد بیماریهای عفونی و اپیدمی دانست و گفت: علیرغم تلاش های صورت گرفته و اقدامات خوبی که در مناطق زلزله زده صورت گرفته ولی همچنان به علت وجود آبهای سطحی و دفع ناکامل بهداشتی فاضلابها امکان ایجاد پدیده اپیدمی بخصوص اپیدمی گوارشی وجود دارد.
وی شکستگی لوله های سطحی در این مناطق را عامل مهمی برای امکان آلودگی آبهای آشامیدنی دانست و گفت: تلاش بیشتر ارگانهای مسئول در این راستا بسیار حائز اهمیت است.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: قسمت عمده ای از فاضلابها به فاضلاب شهری وصل شده اما با شروع فصل گرما، تراکم جمعیت و رعایت ناکافی بهداشت فردی و جمعی نیاز هست که در این راستا ارگانهای مسئول تلاش بیشتری داشته باشند.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر منصوری آموزش بهداشتی خانواده ها را در این خصوص بسیار مؤثر دانست و گفت: با آموزش خانواده هایی که در کانکسها زندگی می کنند سطح آگاهی آنان افزایش می یابد و لازم است با خود مراقبتی، در زمینه بهداشت فردی و جمعی تلاش بیستری داشته باشند .
نظر شما