سرگردانی تولید کنندگان دهگلانی در چرخه بروکراسی اداری

سرویس کردستان- شهرستان دهگلان با در اختیار داشتن بزرگترین شهرک صنعتی در استان کردستان، ظرفیت و پتانسیل بسیار مناسبی را برای ایجاد اشتغالزایی مطلوب در این منطقه و نیز جذب سرمایه گذار از سایر نقاط استان و کشور داراست اما به واسطه برخی مشکلات، بخش عمده ای از این شهرک به تعطیلی کشیده شده است که رفع برخی از این مشکلات تنها نیازمند گوشه چشمی از سوی مسیولین شهرستانی است.

به گزارش کردپرس، شهرستان دهگلان دارای ظرفیت عظیمی به نام بزرگترین شهرک صنعتی در استان کردستان می باشد که متاسفانه این ظرفیت خوب، مغفول مانده است و بیشتر شرکت های واقع در این شهرک یا غیر فعال و یا نیمه فعال هستند و تنها تعدادی شرکت تولیدی انگشت شمار در این شهرک فعال هستند، اما به واقع دلیل اصلی این حجم بزرگ از تولیدی های تعطیل و نیمه تعطیل چیست؟
در واقع برخی از این تولیدی ها تنها درگیر مشکلاتی خرد هستند که با کی مدارا و ارایه راهکار از سوی مسیولین شهرستانی و نه حتی استانی این مشکلات قابل حل بوده و باعث رونق تولیدی ها و در نتیجه افزایش اشتغال در شهرستان دهگلان خواهد شد به همین منظور فرماندار دهگلان در اولین قدم برای سروسامان دادن به وضعیت تولیدی هایی که مشکلاتشان در سطح شهرستان قابل حل می باشد اقدام به تشکیل کارگروه شهرستانی "رفع موانع تولید" کرد که اولین جلسه آن با حضور مدیران چند تولیدی در سالن جلسات فرمانداری شهرستان دهگلان برگزار شد.
امجد مفاخری تولید کننده ادوات کشاورزی مشکل خود را گیر کردن در چرخه بروکراسی اداری عنوان کرد و گفت: سال هاست که در پیچ و خم ادارات برای تمدید و صدور جواز تاسیس سرگردانم.
این تولید کننده با بیان این سخن که "در خطر نابودی هستم"، خواستار کمکم. به حل این مشکل از سوی مسیولین شد و گفت: هر کس اهل کار و توانمندی است، به جای چوب لای چرخ گذاشتن، کمکش کنید.
کیوان احمدی دیگر تولید کننده و تعمیرکار ادوات کشاورزی تنها مشکل خود را جواب منفی به استعلام از سوی منابع آب عنوان کرد و گفت: پس از صرف هزینه فراوان، برای توسعه به کار و اشتغالزایی نیاز به این استعلام دارم که جواب اداره منابع آب منفی است.
وی افزود: مکان مورد نظر 375 متر از شهر فاصله دارد، نه اداره آب و فاضلاب شهری و نه اداره منابع آب هیچ کدام حاضر به تامین 300 لیتر آب این تولیدی در سال نیستند.
در ادامه توجیه رییس اداره منابع آب این بود که برای مکان هایی که کمتر از 2 کیلومتر با شهر فاصله دارند تامین آب باید از طریق آب و فاضلاب شهری صورت بگیرد و اما بنابر گفته کیوان احمدی، دستور مسیولان صنعت و معدن استان بر عدم تخصیص آب شهری برای تولیدی هاست، به همین واسطه هیچ کدام از ادارات مربوطه حاضر به تخصیص آب به این تولیدی نبودند.
دیگر تولید کننده حاضر در جلسه مربوط به شرکت "مرغداری زاگرس روژان" بود که با مشکل تامین گاز برای این تولیدی مواجه بودند.
عزیزی مدیر این تولیدی با بیان اینکه این تولیدی در 3 سال گذشته رکورد دار تولید جوجه در کشور بوده است گفت: تمام این تولیدی لوله کشی گاز شده است اما برای رسیدن گاز از داخل شهر به این تولیدی باید از 1828 متر زمین واقع در مسیر عبور کند که 976 متر این زمین ها، ملی است که توسط مردم تصرف شده است و 852 متر آن خصوصی است.
عزیزی وجود معارض برای انتقال گاز را تنها مشکل این تولیدی عنوان کرد و گفت: می خواهیم این مشکل به صورت مسالمت آمیز حل شود و باعث کشمکش بین ما و روستاییان نشود چرا که ما تنها برای کار و تولید آمده ایم.
در ادامه طلیعه سخنان فرماندار پس از شنیدن مشکلات این تولید کنندگان، تاکید بر لزوم حمایت از کالای داخلی و افزایش تولید بود و اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه این است که مشکلاتی که در حوزه شهرستان وجود دارد با توجه به اختیاراتی که داریم حل شود و در استان برای رفع این موانع رایزنی کنیم.
جمال ارشدی هدف اصلی خود را حمایت از تولید کننده عنوان کرد و تصریح کرد: نگاه من، یک نگاه خصوصی برای تقویت بخش خصوصی است.
پس از تبادل نظر های لازم بین فرماندار، تولیدکنندگان و مسیولین ادارات مربوطه راهکارهای مختلفی برای رفع این مشکلات ارایه شد که در نهایت فرماندار خواستار حل این مشکلات ظرف دو هفته آینده شد.
رفع این چند مشکل خرد در حوزه تولید می تواند محک خوبی برای میزان آمادگی مسیولین برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی باشد. باید منتظر ماند و دید که در چند هفته آینده مسیولین می توانند با دست پر برگردند و استارت تحول در حوزه اقتصادی در شهرستان دهگلان را رقم بزنند یا باز هم همچون گذشته باید در دور تسلسل جلسات، مصوبات و عدم اجرایی شدن مصوبات باقی ماند.

کد خبر 58766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha