به گزارش خبرگزاری کُردپرس، یعقوب گویلیان شامگاه دوشنبه در نشست با سرمایه گذاران حوزه گردشگری بانه اظهار داشت: شهر آرمرده مهمترین خواستگاه صنعت شالبافی است و افراد زیادی در این بخش در زمینه شالبافی فعالیت می کنند و صنعت شالبافی زمینه اشتغال تعدادی زیادی از افراد را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه گردشگری با حضور بخش خصوصی نمود پیدا می کند و سرمایه گذاران بخش خصوصی بازوی توانمند حوزه گردشگری هستند، ادامه داد: در بانه علاوه بر گردشگری خرید در حوزه های دیگر گردشگری تاریخی، فرهنگی و صنایع دستی ظرفیت های زیادی وجود دارد.
گویلیان اظهار داشت: با توجه به نزدیکی بانه به مرز زمینه برای گردشگری سلامت فراهم است در صورت رسمی شدن مرز سیرانبند بانه باید این بخش نیز در بانه فعال شود چراکه توسعه گردشگری سلامت به یک نیاز در این شهر تبدیل می شود
وی اضافه کرد: برای شکوفایی بخش های مختلف حوزه گردشگری باید برنامه ریزی منسجم داشته باشیم و ظرفیت ها را شناسایی و فعال کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: با توجه به فراهم نبودن زیرساخت ها شیوع ویروس کرونا آسیب زیادی به گردشگری کردستان وارد کرد و بسیاری از سرمایه گذاران این بخش متضرر شدند.
وی ادامه داد: در کمیته امنیت گردشگران با فعالیت خانه های استیجاری مخالفت شده چراکه باعث آسیب به سرمایه گذاران بخش خصوصی می شود.
گویلیان گفت: انتظار داریم که مسوولین دستگاه های اجرایی، خدمات رسانی، امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی به بخش خصوصی توجه بیشتری داشته باشد در صورت عدم حمایت این دستگاه ها بخش خصوصی حوزه گردشگری آسیب پذیرتر می شود.
وی اضافه کرد: براساس جلسه ستاد کرونا باید در سفر به شهرهای زرد و آبی تمام پروتکل های بهداشتی رعایت شود و سفرها در قالب تور انجام شود اسکان مسافر در مدارس و برپایی چادر در پارک ها و اماکن عمومی ممنوع شده است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بانه هم در این جلسه گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون ۱۹ متقاضی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در ۳۰ هکتار زمین درخواست دادند.
سعدالله رحیمی خواه افزود: بسیاری از سرمایه گذاران حوزه گردشگری به لحاظ مالیات مشکل دارند و هیچگونه شفافیت مالیاتی از طرف اداره مالیات و دارایی وجود ندارد و سرمایه گذاران در این زمینه با مشکلات زیادی مواجه هستند.
نظر شما