به گزارش خبرگزاری کردپرس، قاسم سلیمانی دشتکی با بیان این مطلب خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت مراودات مردمی دو طرف جهت به نتیجه رسیدن مرز چیلات استفاده شود.
وی همچنین با تأکید بر این که باید مقدمات بازگشایی بازارچه های موسیان و حلاله شمالی نیز فراهم شود تصریح کرد: از منابع اعتباری مختلف از جمله بحران و اربعین به تکمیل زیرساخت های بازارچه ها کمک می شود و در زمینه تسهیل در عملیات عمرانی و فنی از این طریق می توان به کارها سرعت بخشید.
نماینده عالی دولت در استان با تأکید بر این که از نظر اعتباری مشکلی برای بازگشایی بازارچه های چیلات و چنگوله نداریم؛ عنوان کرد: لازم است با جدیت تمام تکمیل زیرساختهای مرز پیگیری شود و مدیران مربوطه با جدیت تمام امور حوزهی کاری خود را دنبال کنند.
وی با اشاره به این برای پیشرفت کارها باید با تقسیم کار و برنامه ریزی اقدام کرد افزود: هر دستگاهی متناسب با وظایف خود اقدامات لازم را در این زمینه ادامه دهد و همزمان باید با طرف عراقی نیز در زمینه تأمین زیرساختهای هر دو بازارچه مذاکره صورت گیرد.
سلیمانی دشتکی ابراز داشت: یکی از خواستههای اصلی استان گشایش گذر مرزی چیلات است که مورد تأکید وزیر کشور نیز قرار گرفته و باید برای اخذ مجوز گذر پیگیری های جدی را در دستور کار قرار دهیم.
به گزارش کردپرس، احمد کرمی، معاون عمرانی استاندار نیز در این جلسه با تأکید بر پیگیری روند اجرای زیرساختهای مرزهای چیلات و چنگوله گفت: تأمین زیرساختها و بازگشایی مرزهای چیلات و چنگوله از اولویت های عمرانی استان است.
سلام امینی، نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه خاطر نشان کرد: بالای 95 درصد تجارت در مرز مهران را صادرات کالا تشکیل می دهد اما مشکل تصویب منطقه ازاد مهران همزمانی آن با سایر مناطق پیشنهادی در مجلس است.
شادمهر کاظم زاده دیگر نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص بازگشایی مرزهای چیلات و چنگوله گفت: به نتیجه رسیدن بازارچههای استان تحولی در استان ایجاد خواهد کرد و باید از ظرفیت ارتباطات مردمی در مرز چیلات حمایت کرد.
نظر شما