فضای حاکم بر بازار زمنیه سوداگری متخلفان و سودجویان را فراهم کرده است

سرویس کردستان-مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با اشاره به کشف 2 هزار و 376 فقره تخلف در بازار استان در سه ماهه اول امسالگفت: متأسفانه جو حاکم بر بازار این فرصت را برای متقلبین و سوداگران بازار فراهم ساخته که بر آشفتگی بازار دامن زده و از این طریق محصولات خود را به قیمتی فراتر از قیمت واقعی به مردم عرضه کنند.

به گزارش کرد پرس، سید نجیم حسینی در نشست خبری که در سازمان تعزیرات حکومتی برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و تمام کسانی که برای استقرار عدل و عدالت در سیستم قضایی جانفشانی کرده اند، با بیان اینکه گرانی‌ هایی که در ماه‌ های اخیر بر بازار حاکم شده است، به دغدغه‌ای برای مردم به عنوان مصرف کنندگان و مسئولین به عنوان کارگزاران بدل شده است، گفت: جو روانی افزایش قیمت و نگرانی ناشی از آن که بر زندگی مردم سایه انداخته، این تکلیف را برای مسئولین ایجاب می‌کند که در راستای کاهش آن تلاش کنند.

بیشترین تخلف در ماه رمضان از سوی قصابی ها و نانوایی ها ثبت شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان، با اشاره به اینکه در ماه رمضان 47 مورد گشت بازرسی با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی استان صورت گرفت، گفت: بیشترین تخلف صورت گرفته را در نانوایی و قصابی‌ها ثبت شد و گران ‌فروشی، کم‌ فروشی و عدم درج قیمت به لحاظ فراوانی بیشترین آمار تخلف را داشته است.

وی با ذکر اینکه هرگونه عرضه و فروش بیشتر از نرخ‌های اعلام شده، تحت عنوان گرا‌ن‌فروشی تحت پیگرد قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: علاوه بر این مورد، بحث مبارزه با گوشت‌های فاسد نیز مطرح بود که طی بازرسی‌های صورت گرفته 140 کیلو گوشت فاسد از سطح قصابی‌های استان کشف و ضبط شد و برای متخلفین پرونده تشکیل شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث جرایم صادر شده حوزه کالا و خدمات برای 531 فقره تخلف 165 میلیون تومان وصولی اخذ شد، تصریح کرد: در 214 فقره پرونده قاچاق 400 میلیون تومان و در بحث بهداشتی با 14 فقره تخلف، 17 میلیون تومان وصولی صورت پذیرفت.

وی با ذکر اینکه بیشترین تخلفات بازار در خصوص عدم درج قیمت کالاهاست، گفت: این امر بدان دلیل اهمیت دارد که قدرت اختیار و انتخاب خریدار را افزایش داده و متخلفین شناسایی می‌شوند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با ذکر اینکه نام‌گذاری امسال به سال حمایت از کالای ایرانی فرصتی مغتنم در راستای حمایت از کالاهای تولید داخل است، گفت: تحقق این مهم با همکاری تولیدکننده، مصرف کننده، دولت و رسانه‌ها محرز خواهد بود.

وی با ذکر اینکه تا زمانی که کیفیت کالای ایرانی تضمین نشود، نمی‌توان انتظار رقابت با کالاهای خارجی را داشت، گفت: علاوه بر این بعد باید توجه داشت که افزایش قیمت‌ها معقولانه و با توجه به توان خرید بازار تعیین شود.

حسینی با تأکید بر اینکه حمایت از کالای ایرانی منجر به توسعه اشتغال، رونق بازار و کاهش بیکاری می‌شود، ادامه داد: در این میان، تله اقتصادی ازجمله مواردی است که مردم باید از آن حذر کنند.

وی با اشاره به اینکه تله اقتصادی بیشتر در فروشگاه‌هایی که تخفیفات غیرقابل باور را به مشتریان ارائه می دهند، به کار گرفته می‌شود، تصریح کرد: تله اقتصادی، مقوله پراهمیت در حوزه خرید کالا است که به عنوان راه گریز از سوی برخی از فروشگاه‌ها برای جبران قیمت اجناس خود به کار بسته می‌شود و به گونه‌ای است که برخی از برندهای خاص را با تخفیف ارائه می‌دهند و در کنار آن قیمت سایر محصولات در سایه قرار گرفته و در اغلب موارد مردم متوجه تخفیف کاذب در این فروشگاه‌ها نمی‌شوند.

کد خبر 61768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha