به گزارش خبرگزاری کُردپرس، بهادر اسدی با اشاره به خطرات و آثار منفی مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی، گفت: چنانچه تولیدکنندگان و فروشندگان مواد مخدر در حوزه کاری خود احساس امنیت داشته باشند و به راحتی فعالیت خود را انجام دهند دامنه فعالیت آنان وسعت یافته و سبب گسترش آسیب های اجتماعی خواهد شد.
اسدی بر لزوم استفاده از ظرفیت بسیج در راستای پیشگیری از وقوع جرایم مرتبط با مواد مخدر صنعتی تاکید کرد و افزود: با استفاده از این ظرفیت می توان اماکن محل تولید و توزیع مواد مخدر را در سطح محلات شناسائی و اطلاعات مربوط به آنها را برای اقدام قانونی لازم به نیروی انتظامی ارائه داد.
وی افزود: آگاهی و مهارت افراد جامعه در زمینه شناخت مواد مخدر صنعتی و خطرات و آثار منفی آن می تواند با همکاری ناجا و با استفاده از ظرفیت بسیج ارتقاء یابد.
اسدی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی برای نیروهای بسیج معرفی شده از سوی سپاه ناحیه سنندج به عنوان ضابطین قضایی معاونت اجتماعی دادگستری در سال های گذشته، اظهار کرد: آموزشهای لازم در حوزه های قانون حمایت قضایی از بسیج، قانون به کارگیری سلاح، بازرسی بدنی و خودرو، دستگیری، بدرقه و نگهداری متهم، شناسایی شگرد و محل های جاسازی مواد مخدر، قانون مجازات اسلامی به بسیجیان ارائه شده است.
وی همچنین ضمن تاکید بر اجرای طرح ناامن سازی محیط های تولید و توزیع مواد مخدر در استان، اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان با تعامل و استفاده از ظرفیت و پشتیبانی اطلاعاتی بسیج شهرستان سنندج در 6 ماهه نخست سال جاری، با اجرای طرح های حجمی و نقطه ای پاکسازی و کنترل محورهای مواصلاتی با شناسایی و مدنظر قرار دادن مناطق آلوده به مواد مخدر، موفق به دستگیری 63 نفر از عناصر اصلی تولید، توزیع و فروش مواد مخدر شده است.
نظر شما