به گزارش کردپرس؛ نشست خبرنگاران ضمن تاکید بر وظیفه سازمان و نهادها بر ارائه خدمات بهینه و در خور شان به شهروندان، سوالات و مباحثی همچون دلیل تعطیلی داروخانه در طول شب، کمبود پزشکان متخصص، طولانی بودن زمان انجام و جواب آزمایشات، برنامه های فرارو برای جذب توریسم درمانی، نحوه برخورد نامناسب برخی از کادر اداری و درمانی و پاسخگو نبودن آنها، کمبود امکانات آزمایشگاهی و خدمات رسانی و... مطرح نمودند.
سپس مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی کردستان با اشاره به ظرفیت بیمارستان تامین اجتماعی در سقز برای خدمات رسانی به جمعیت ۵۰ هزار نفری گفت: با توجه به نبود بیمارستان تامین اجتماعی در شهرهای اطرف بیشتر از ظرفیت در سقز خدمات دهی می نماییم که طبیعتا این مسئله باعث برخی مشکلات برای ارائه خدمات بهینه در بازه زمانی مطلوب خواهد شد.
دکتر فولادی افزود: در این راستا جهت گسترش، ارتقا و توسعه خدمات مناسب تر، مجتمعی با ۳۱۰۰ متر مربع زیربنا و بودجه ای حدود ۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون در حال احداث است.
وی با اشاره به حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعات غیر ضروری شهروندان به این بیمارستان، بیان داشت: اورژانسی بودن بیمار و تشخیص آن بر عهده پزشک بوده و در صورت تشخیص اورژانسی بودن بیمار نباید هیچ کوتاهی در خدمات دهی به وی صورت بگیرد و لازمست حق و حقوق بیمار کاملا رعایت شود.
وی خاطرنشان ساخت: حفظ حرمت و شان ارباب رجوع باید سرلوحه کارهای این سازمان باشد و با هر گونه کوتاهی و سهل انگاری عمدی کادر اداری و درمانی برخورد خواهد شد.
فولادی افزود: از قصورات و خطای فاحش پزشکی دفاع نمی کنیم.
وی به مشکلات عدم ماندگاری پزشکان متخصص در شهرستان ها اشاره و بیان داشت که تمامی تلاش خود را برای بکارگیری پزشکان متخصص انجام داده ایم تا این کمبودها به حداقل برسد
فولادی مسئله توریسم درمانی را مهم خواند و اذعان داشت: تا زمانی که نتوانیم خدمات شایسته و در خورشان به شهروندان ارایه دهیم، نمی توانیم از توریسم درمانی حرف بزنیم
وی با اشاره به پیگیری و آغاز ساخت درمانگاه شهرستان های دیواندره و بانه گفت: با بهره برداری از این واحدها فشار و حجم کاری در سقز کاهش یافته و در نتیجه ارایه خدمات مناسب تر به شهروندان مدنظر قرار خواهد گرفت.
نظر شما