به گزارش خبرگزاری کردپرس، محمد رزم افزود: راه اندازی مراکز پزشکی قانونی در شهرستان ها جزو مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه به این استان است و بارها در این خصوص با سازمان پزشکی قانونی مکاتبه شده اما نتیجه ای در بر نداشته است.
وی تاکید کرد: مردم برای انجام امورات مربوط به پزشکی قانونی باید از فواصل دور و نزدیک به مرکز استان مراجعه کنند که مشکلات زیادی برای آنها ایجاد کرده است.
کمبود شدید پزشک قانونی در ایام اربعین
رئیس کل دادگستری استان ایلام با بیان اینکه در ایام اربعین بیش از 2 میلیون و 500 هزار زائر از مرز مهران تردد می کنند، گفت: این استان در این ایام با کمبود شدید پزشک قانونی مواجه است.
رزم عنوان کرد: با توجه به حجم بالای تردد زائران وجود یک تیم پزشکی قانونی در مرز مهران ضروری است اما به دلیل کمبود نیرو در مرکز استان، امکان استقرار در مرز وجود ندارد که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
وی یادآور شد: نبود سردخانه دائم یا ثابت در مرز مهران نیز یکی از مشکلات اساسی در ایام اربعین است که سازمان پزشکی قانونی باید در این زمینه اقدام کند.
رئیس کل دادگستری استان ایلام با بیان این که استان ایلام دارای آزمایشگاه آسیب شناسی و سم شناسی نیست، بیان داشت: نمونه ها به استان های کرمانشاه و کردستان فرستاده می شوند که جوابدهی آنها تا حدود 6 ماه به طول می انجامد.
رزم اضافه کرد: طولانی شدن فرآیند جوابدهی نمونه های آزمایشگاهی باعث نارضایتی اصحاب دعوی و اطاله دادرسی شده ضمن اینکه احکام صادره نیز بازدارندگی لازم را ندارند.
به گزارش کردپرس، در این آئین مهدی علیزاده مهاجر به عنوان مدیرکل پزشکی قانونی استان ایلام معرفی و از خدمات ساسان روندی که به مدت 9 سال مدیرکل پزشکی قانونی ایلام بود، تجلیل شد.
نظر شما