آقای صفامنش، شما برای سومین بار آهنگ کردی تیتراژ پایانی سریال پرطرفدار "نون خ" را اجرا کردید. آشنایی اولیه شما با عوامل مجموعه و تداوم این همکاری چگونه اتفاق افتاد؟
همکاری من با عوامل "نون خ۳" به سه سال پیش و موقعی که فصل اول این سریال ساخته شد؛ برمیگردد. آن زمان یکی از دوستان _که کارگردان سینما هستند_ با من تماس گرفت و گفت یک سریال مخصوص مناطق کردنشین ساخته شده که یک تیتراژ دوقسمتی به زبانهای فارسی و کردی دارد و شما را برای اجرای آهنگ بخش کردی پیشنهاد داده اند.
البته گویا قبلا از یکی دو خواننده دیگر هم تست گرفته بودند ولی مورد قبول واقع نشده بود. من آهنگ این تیتراژ را اجرا کردم و خوشبختانه مورد توجه تهیه کننده و کارگردان سریال قرار گرفت و زمینهای فراهم شد تا اجرای بخش کردی تیتراژ پایانی دو فصل بعدی "نون خ" را نیز انجام دهم.
خواستهها و انتظارات عوامل فیلم از شما به عنوان خواننده تیتراژ پایانی چه بود و بر رعایت چه چیزهایی تاکید داشتند؟
خواسته ها و انتظارات عوامل فیلم از من بالا بود و این تیتراژ باید به گونهای اجرا میشد که مورد پسند طیف وسیعی از مخاطبان سراسر کشور واقع میشد. البته این یک طرف ماجرا بود و خودم هم میخواستم این تیتراژ را به گونهای اجرا کنم که شبیه کسی نباشد و امضای "صفامنش" پای این کار باشد. و نکته مهم دیگر اینکه مردم نیز حاصل کار را دوست داشته باشند.
خوشبختانه این اتفاق افتاد و طیف وسیعی از مخاطبان از تیتراژهای پایانی فصل های مختلف سریال و به ویژه قسمت آخر سریال نون خ ۳ رضایت داشتند.
چرا مجموعه در این سه فصل به سمت انتخاب آهنگ های شاد و شورانگیز و البته گوش آشنا برای تیتراژ پایانی رفت؟
مخاطب عام در تهران و دیگر شهرهای سراسر ایران، موسیقی کُردی را بیشتر با ریتمهای شاد می شناسند در حالیکه در مناطق غرب کشور و زاگرس سبک های بسیار متنوعتری داریم. این ضعف شاید به خاطر عدم معرفی مناسب دیگر ریتم های زیبا و متداول در موسیقی کُردی باشد. به همین دلایل در این سریال سعی کردند آهنگهای شاد را برای تیتراژ پایانی انتخاب کنند. البته از طرف دیگر این آهنگهای شاد و ریتمیک در بهتر شدن روحیه مردم در این شرایط کرونایی و قرنطینه، تاثیرگذاری بسیار مناسبی داشت و بسیار مورد پسندتر واقع شد.
نظر شما