به گزارش کُرد پرس، رحمت صادقی اظهار کرد: در رتبهبندی تاثیر تایمز (THE University Impact Ranking) اثرگذاری دانشگاهها بر مبنای فعالیتهای آنان در راستای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) بر اساس چهار شاخص پژوهش، مدیریت، توسعه و آموزش سنجیده میشود.
وی افزود: در سومین ارزیابی تاثیر دانشگاهها که توسط موسسه تایمز منتشر شد، یکهزار و ۱۱۱دانشگاه از ۹۴ کشور جهان حضور داشتند و در رتبهبندی کلی، دانشگاه منچستر انگلستان و ۲دانشگاه سیدنی و دانشگاه PMIT از کشور استرالیا به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: در لیست دانشگاههای تاثیرگذار اسامی ۲۷ دانشگاه ایرانی به چشم می خورد که بیشتر آنها از دانشگاههای علوم پزشکی هستند و بنا بر نتایج منتشر شده، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز حایز رتبه های اول تا سوم شدند.
صادقی یادآور شد: دانشگاه کردستان در سومین حضور خود، رتبه ۱۵ در بین کل دانشگاههای ایرانی و رتبه هفت در بین دانشگاههای جامع ایرانی و رتبه جهانی ۸۰۰-۶۰۱ را کسب کرد.
وی بیان کرد: پیش از این و در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور سال ۱۳۹۹ که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام منتشر شد، دانشگاه کردستان با صعود ۱۰ پله نسبت به سال قبل، توانست در میان ۲۰ دانشگاه برتر کشور قرار گیرد.
رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه اهداف توسعه پایدار شامل ۱۷ مورد شامل نبود فقر، نبود گرسنگی، سلامت و رفاه، کیفیت آموزش، برابری جنسیتی ، دسترسی به آب بهداشتی، انرژی مقرون به صرفه و پاک، اشتغال مناسب و رشد اقتصادی ، صنعت، نوآوری و زیرساخت، کاهش نابرابری، شهرها و جوامع پایدار ، تولید و مصرف مسوولانه، عملکرد در خصوص کنترل اقلیم ، زندگی زیر آب ، زندگی در زمین ، صلح، عدالت و قدرت و مشارکت در تحقق اهداف توسعه است.
نظر شما