به گزارش خبرگزاری کردپرس، اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی شهرستان دیواندره در دیداری با فرماندار دیواندره مشکلات و معضلات شهرستان را بیان کردند و خواستار تسریع در به پایان رساندن طرح های نیمه کاره شدند. در این جلسه هرکدام از حاضرین در چند دقیقه نظرات خود را بیان کردند.
کنشگران فضای مجازی از معضلات بداخلاقی و نشراکاذیب همراه با توهین به عنوان آفت این روزهای مجازی در سطح ملی هشدار دادند و ادمین های کانال ها و گروه های مجازی اعلام کردند تا جای که توانسته اند در شهرستان در این زمینه فرهنگ سازی کرده اند و نخواهند گذاشت افراد بی نام نشان فضای مجازی شهرستان را ملتهب کنند.
یکی از فعالان فرهنگی به کمرنگ بودن آموزش زبان مادری اشاره کرد و افزود: باید بیشتر از این به زیر ساخت های فرهنگی و هنری موثر در شهرستان توجه شود. وی بیان کرد: متاسفانه با توجه به طبیعت بکر و جاذبه های موجود زیر ساخت های گردشگری در شهرستان دیواندره وجود ندارد و مدیران نتوانسته اند از ظرفیت های موجود استفاده کنند.
خبرنگار خبرگزاری کردپرس در این جلسه از تکمیل نشدن پروژه های موجود انتقاد کرد و گفت: مشکلات موجود در این شهرستان همان مشکلاتی است که 10 سال پیش وجود داشت که قدمی اساسی برای رفع آنها صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: ساخت چندین پروژه در دیواندره برای رفع مشکلات مردم در حوزه های آب و ورزش و بهداشت و غیره در سال های گذشته شروع شده است اما خبری از به بهره برداری رساندن آنها نیست.
در این جلسه همچنین به مواردی از جمله بکارگیری افراد غیر بومی در هیات علمی دانشگاه ها، استفاده نکردن از نظرات نخبگان، معضلات اجتماعی موجود در شهرستان، ضعف مدیران در حوزه گردشگری و توجه بیشتر به جوانان اشاره شد.
در ادامه جلسه فرماندار شهرستان دیواندره گفت: رسانه ها مهم ترین نقش را در انتقال و ارائه اخبار و اطلاعات دارند و باور دارم رسانه ها باید در مسائل اجتماعی، اقتصادی و دیگر موارد جامعه نقش روشنگری خود را ایفا نمایند.
جعفر توان به برخی رفتارهای غیراخلاقی در فضای مجازی شهرستان اشاره و اظهار داشت: فعالان فضای مجازی اخلاق مدار و دوستانه در کنار هم برای نشر اخبار و تبادل نظر تلاش کنند چرا که تخریب، اتهام و افترا شایسته و زیبنده مردم شهرستان نیست و سبب تشویش اذهان عمومی و آسیب به امنیت روانی جامعه بویژه جوانان خواهد شد .
وی ادامه داد: به فعالیت های انجام شده در شهرستان پرداخت و افزود: اقدامات خوبی در 20 ماه گذشت در بخش های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی در شهرستان انجام شده است. جشنواره تئاتر طنز، کنگره محزونی، مسابقه کشوری آفرود، مسابقات کشتی عشایر و روستایی کشور، مسابقه مچ اندازی و مسابقات اسکیت از جمله برنامه های اجرایی فرهنگی و ورزشی شهرستان در این مدت بوده است.
توان گفت: اکثر پروژه های نیمه تمام شهرستان مربوط به سال 88 است. در سال جاری اعتبار چهار پروژه مهم و اولویت دار شهرستان، تصفیه خانه آب، استخر سرپوشیده، هنرستان فنی و حرفه ای دخترانه و کانون شهید رشیدیان از محل اعتبارات شهرستان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی تامین و به بهره برداری خواهد رسید.
فرماندار دیواندره گفت: برای احداث سالن های ورزشی (زرینه، سالن ورزشهای زورخانه ای و پهلوانی، سالن تخصصی بدمینتون که اکثر اعضای تیم ملی این رشته اهل این شهرستان هستند و خرید یکدستگاه مینی بوس) بیش 20 میلیارد ریال از محل اعتبارات سال جاری شهرستان توسط فرمانداری اختصاص داده است.
وی استفاده از تمام ظرفیتهای شهرستان را خواستار شد و افزود: متاسفانه از ظرفیت های شهرستان بویژه در بخش گردشگری به خوبی استفاده نشده است، توجه به این موضوع می تواند بخش قابل توجی از مشکلات شهرستان بالاخص اشتغال جوانان را حل نماید.
مهندس توان بر بسترسازي فرهنگ استفاده مناسب از فضاي مجازي تاکيد و از فعالان این حوزه درخواست نمود؛ انتقادات سازنده و بدور از کینه و تنفر خود را در چارچوب قانون و با در نظر گرفتن ظرف و مظروف بیان نمایند و عملکرد مدیران نیز بر اساس امکانات و اختیارات آنان مورد نقد قرار گیرد.
وی خاطرنشان ساخت: اگر همه مسئولان و اقشار مختلف مردم به عنوان یک ید واحد برای حل مشکلات شهرستان تلاش کنیم قطعا می توانیم در برنامه ریزی ها و توسعه شهرستان موفقیت های بزرگی را رقم بزنیم.
فرماندار دیواندره در پایان پیگیری پروژه های نیمه تمام و مشکلات شهرستان را وظیفه خود دانست و تصریح کرد: در مدت زمان حضور در دیواندره تمام تلاش خود را برای پیشرفت و توسعه شهرستان بکار گرفته ام.
نظر شما