به گزارش کردپرس؛ اینکه یک مدیر، مسئول یا نماینده باید بیلان کار و گزارش روزانه از عملکردش را ارائه دهد اتفاقا" کاری درست است و در راستای شفافیت و احترام به افکار مخاطبین، موکلین و شعور آنها می تواند قلمداد شود. اما اگر همین مدیر، مسئول یا وکیل در ارایه گزارش عملکردی ذکر حقیقت امر را نکند، نه تنها کمکی به شفافیت و محترم شمردن شعور جامعه نکرده است که با نازل تصور کردن شعور آن، عامدا" فضا را برای القای آتی هر ناصحیحی به قصد تبلیغ ماورأیی بودن خود مه آلود کرده است.
در جامعه اگر رویکرد مهم عملگرایی مبتنی بر رعایت اصل صداقت و شفافیت ارزش تلقی نشود به واقع شعور جامعه نازل و کم بهاء قلمداد گشته است و این مهم خطرناکتر از نازل شدن ارزش پول رایج یک مملکت است. در چنین شرایطی است که بالأخص مسئولان به سادگی و با هر طریق ممکن سعی در خوراندن عصاره ی اغراض و امیال خود به سایر ارکان جامعه را خواهند داشت.
تداوم این وضع همراه با بی تفاوتی و عدم واکنش خواص، منتقدین و رسانه ها، مسئول، مدیر یا وکیل را آنقدر جری می کند که همه ی کرده های دیگران، یا وظایف ذاتی و مقرر آنها را هم در سبد عملکردی خود می گنجاند و بعنوان بخشی از مجاهدتها، تلاش ها و پیگیریهایش ذکر می نماید.
در چنین احوالی که شعور شهروندان کم بهاء پنداشته می شود، زیاد تعجب نباید کرد اگر مسئولی نامه ای رو کند و گرفتن پنالتی پرتغال توسط بیرانوند در جام جهانی را بخاطر تلاش ها و مکاتبات مکرر خود با مسئولان فدراسیون فوتبال و فیفا اعلام نماید.!
یا غیر ممکن ندانید اگر علت افزایش میزان نزولات جویی پاییز امسال به نسبت میزان مشابه در سال قبل را نتیجه ی پیگیریهای خود از اداره ی هواشناسی و أخذ دستور از رئیس سازمان محیط زیست کل کشور بیان نماید!.......
اخیرا" خبری مبنی بر تلاش ها و پیگیریهای نماینده ی محترم مجلس در دعوت از مهندس مجید روستا عضو هیئت مدیره ی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به منظور بهسازی و نوسازی محله های تازه آباد ، بهارستان و بازار منتشر و رسانه ای شد که در آن نماینده از گرفتن دستور یا اختصاص یک هزار تن قیر برای آسفالت محله ی تازه آباد سقز خبر داده اند.
اولا باید گفت ; عضو محترم هیئت مدیره ی شرکت بازآفرینی شهری بار اولی نیست که به سقز می آیند و حداقل در یکسال اخیر، سه یا چهار بار متوالی خود و همکارانشان برای انجام یک رسالت ذاتی در چارچوب برنامه ششم توسعه، بدون دعوت در سقز حاضر شده اند.
ثانیا : آیا جناب نماینده محترم فکر نمی کنند که احتمالا شهروندان از وی خواهند پرسید و گله گذار خواهند شد که چرا این میهمان قدم مبارک را به سایر محلات دیگر شهر نبرده اند و دستور همین میزان قیر برای قه وخ، صالح آباد، نشمیلان، حاجی آباد و ... را از این مدعو نگرفته اند؟ مگر وی نماینده ی کل شهرستان نیستند؟ و یا وضعیت سایر محلات ذکر شده هم به بغرنجی تازه آباد نیست؟؟
پاسخ روشن است، اختصاص این میزان قیر یا هر میزان قیر دیگر و یا ارائه ی هرگونه خدماتی توسط شرکت مذکور و ستاد باز آفرینی شهری برای سه محله ی هدف) بهارستان، تازه آباد، بازار( اصلا دخلی به جناب نماینده ندارد. این مهم در راستای برنامه ششم توسعه است که سالانه 270 محله ی نیازمند در کل کشور را برای بازآفرینی شهری شناسایی و انتخاب می نمایند و در استان کردستان هم خوشبختانه قرعه بنام شهر سقز بهمراه مریوان افتاده است و بعنوان پایلوت این دو شهر استان انتخاب شده اند.
در سقز البته با مطالعات و تشخیص مشاور ذیصلاح سه محله ی بهارستان، تازه آباد و بازار را جهت بازآفرینی مصوب داشته اند و لذا این آمدن و رفتن و این اقدامات عمرانی دخلی به زحمات و پیگیریهای نماینده محترم ندارد و ایشان هم نباید آنها را در سبد عملکردی خود بگذارند.
کافی است ستاد باز آفرینی شهرستان که شهردار دبیر آن است و فرماندار ریاستش را عهده دار است با همیاری مشاور ذیصلاح مربوطه )تدبیر شهر دانش( همتی وافر بکنند و هرآنچه پروژه ی عمرانی ،اجتماعی و رفاهی می توانند برای این سه محله هدف شسته رفته نمایند و از ستاد بازآفرینی برای اجرای آنها بودجه دریافت دارند
قابل ذکر است ستاد کل بازآفرینی مشکلی برای تخصیص اعتبار ندارد.
200 تن قیر اعطایی امسال برای آسفالت 19 کوچه در تازه آباد و انجام آسفالت دو خیابان این محله در همین راستا بوده است و تخصیص بیش از 450 تن قیر دیگر معطل ارائه صورت وضعیت نحوه ی مصرف 200 تن اعطائی قبلی توسط شهرداری است.
*فعال اجتماعی
ـ این یادداشت نظر نویسنده بوده و انتشار آن در کردپرس لزوما به به معنای تایید محتوای آن نیست
نظر شما