قفل حساب ارزی کارخانه ایستک سنندج باز شد

سرویس کردستان- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: با کمک مدیریت ارشد استان و مجموعه دولت، مشکل بسته شدن حساب ارزی کارخانه خورشید زریبار (ایستک) سنندج برطرف و کار این واحد تولیدی به روال عادی بازگشت.

به گزارش کرد پرس به نقل از ایرنا، حسین فیروزی روز پنجشنبه در جلسه ای با حضور مدیر اجرایی شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب وزارت کشور اظهار داشت: این واحد تولیدی در حال حاضر هیچگونه مشکلی از لحاظ استفاده از منابع ارزی ندارد.

وی افزود: دولت همواره به دنبال رفع مشکل واحدهای تولیدی بوده و مسایل و مشکلات این واحدها را مرتفع کرده است ضمن اینکه تلاش کرده یاریگر بخش صنعت استان کردستان باشد.

مدیر اجرایی شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب وزارت کشور نیز بر حمایت دولت از واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: دولت مشکلات واحدهای تولیدی را رصد کرده و به دنبال رفع آنها است.

فرزین حسنی اضافه کرد: در کمیته قضایی مصوب شد هر اتفاق قضایی که در مورد بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی روی می دهد به سرعت رسیدگی و رفع شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: 2 ماه است که حساب مالی ارزی شرکت خورشید زریبار سنندج مسدود شده و این واحد صنعتی نتوانسته مواد اولیه وارد کند اما با پیگیری های استاندار و وزارت صنعت و معدن این مشکل رفع شد.

محمد دره وزمی خواستار کمک به واحدهای تولیدی در راستای توسعه صنعت استان شد و تاکید کرد: شرکت ایستک یک برند جهانی است و همه باید از این واحد تولیدی موفق حمایت کنیم.

مدیرعامل شرکت خورشید زریبار(ایستک) نیز با بیان اینکه ما انتظار کمک مالی نداریم، گفت: انتظار ما این است که همه دستگاه های استان از این واحد تولیدی حمایت کرده و مشکلی برای ادامه کار آن ایجاد نکنند.

آفاق روزچنگ با اشاره به اینکه در حال حاضر 130 نفر به صورت مستقیم در این واحد تولیدی اشتغال دارند، اضافه کرد: این شرکت حدود 2 هزار میلیارد ریال سرمایه در گردش دارد و هیچگونه تسهیلات بانکی نیز تاکنون دریافت نکرده است.

شرکت ایستک دارای 2 شعبه در رشت و سنندج است که شعبه رشت آن در سال 83 و خورشید زریبار سنندج در سال 88 راه اندازی شد.

این واحد تولیدی در مجموع برای سه هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

شرکت خورشید زریبار (ایستک) سنندج سالانه 50 میلیون لیتر ماءالشعیر و کنسانتره میوه تولید می کند که 14 درصد حصولات تولیدی آن صادر می شود.

کد خبر 90433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha