دامن زدن به اختلافات قومی سبب تضعیف وحدت مسلمانان شیعه و سنی می‌شود

سرویس کردستان - نماینده ولی فقیه در کردستان بر حفظ و تقویت وحدت شیعه و سنی و دوری از اختلاف و تفرقه تأکید کرد و گفت: دامن زدن به نفرت پراکنی‌ و اختلافات قومی سبب تضعیف وحدت و برادری مسلمانان شیعه و سنی می‌شود.

به گزارش کُرد پرس، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در مراسمی که با عنوان «رمضان، همدلی، وحدت و تقریب اسلامی» در دانشگاه پیام نور کردستان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی که پایه و اساس آن بر محبت است، اظهار کرد: در این شرایط کنونی که مردم با مشکلات اقتصادی و کرونا درگیر هستند، باید همه با هم به یکدیگر امید و آرامش دهیم چرا که امیدبخشی خود یکی از پایه‌های وحدت است.

وی به ضرورت حفظ انسجام بین گروه‌های سیاسی و مردم جامعه و دوری از اختلاف و تفرقه میان شیعه و سنی تأکید کرد و افزود: باید در این شرایط همه به فکر وحدت‌آفرینی، امیدآفرینی و آرامش‌بخشی باشیم و یکی از روش‌های این امر مهم، دادن بشارت و خبرهای مسرت بخش است.

نماینده ولی فقیه در کردستان هرگونه کشت و کشتار، قتل، انفجار و خون‌ریزی توسط انسان‌ها را محکوم کرد و ادامه داد: همه این اقدامات از روی نبود محبت و اعتقاد به دین اسلام است که خون انسان‌های بی‌گناه ریخته می‌شود.

حجت الاسلام پورذهبی به مسلمانان شیعه و سنی هشدار داد که برخی افراد خواسته یا ناخواسته از روش و سیره اهل‌ بیت عصمت و طهارت (ع) تبعیت نکرده و حرف‌هایی مطرح کرده که بوی تفرقه و اختلاف می دهد و براساس فرموده امام صادق (ع) «اینها از ما نیستند و ما نیز از آنها نیستیم»، بنابراین نباید بر طبل تفرقه کوبید و نفرت ایجاد کرد.

تقویت وحدت و اتحاد دشمنان نظام را مأیوس می کند

امام جمعه سنندج نیز در این مراسم با بیان اینکه تمام مسلمانان شیعه و سنی جهان اسلام با هم برادر و یک هدف دارند، بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگترین پیام‌آور وحدت و اخوت در جامعه بشریت است.

ماموستا فایق رستمی با بیان اینکه الگوگیری از سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) چراغ راهی برای ایجاد وحدت در جامعه است، یادآور شد: خداوند و دین اسلام همه مسلمانان را به وحدت، اخوت، برادری و اتحاد دعوت کرده و باید همه انسان‌ها از این دیدگاه قرآنی تبعیت کنند.

وی با یادآوری اینکه وحدت، همدلی و هدایت مسلمانان به راه راست دغدغه پیامبر اعظم (ص) بود، گفت: باید همه ما مسلمانان شیعه و سنی در این ماه پرخیر و برکت همدلی وحدت و اتحادمان را بیشتر تقویت کنیم تا دشمنان همواره در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بمانند.

امام جمعه سنندج نقطه اشتراک همه مسلمانان را قرآن خواند و افزود: مسلمانان شیعه و سنی در این شرایط حساس کنونی به اشتراکات پرداخته و از اختلاف و تفرقه دوری کنند.

دبیرخانه وحدت و تقریب مذاهب در دانشگاه‌های کشور تشکیل می‌شود

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پیام نور نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه‌ها یکی از بسترهای وحدت بوده و یقیناً در دوران پسا کرونا با حضور همدلانه، فضای وحدت، همبستگی و همنشینی تقویت خواهد شد.

محمدهادی امین ناجی با بیان اینکه ماه رمضان فرصت مغتنمی برای تقویت وحدت شیعه و سنی است، ادامه داد: برگزاری مراسمات مختلف از جمله «رمضان، همدلی، وحدت و تقریب اسلامی» در دانشگاه پیام نور بیانگر وحدت، همدلی، هماهنگی و انسجام میان اهل تسنن و تشیع است.

وی با تأکید بر ضرورت الگوگیری از سبک و سیره امیرالمومنین علی(ع)، یادآور شد: جهاد و فداکارهای حضرت علی(ع) برای حفظ دین، اسلام و کمک به فقرا زبانزد عام و خاص است که باید برای نسل جوان امروزی بازگو شود.

رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان نیز در این مراسم بر پویایی، انسجام سازمانی و تقویت وحدت میان دانشجویان شیعه و سنی تأکید کرد و بیان کرد: باید جامعه دانشگاهی در این ایام مانده به انتخابات، در جهت گفتمان‌سازی، ایجاد شور انتخاباتی و جلب مشارکت مردم پای صندوق‌های رأی تلاش کنند.

یعقوب احمدی گفت: امیدواریم این نشست‌ها و مراسم ها با حمایت مسئولان ارشد استانی در دانشگاه پیام نور استان کردستان تداوم داشته باشد و تنها به برگزاری یک مراسم اکتفا نشود.

کد خبر 9065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha