به گزارش کردپرس، جلیل جباری در جلسه هماندیشی برای اجرای طرحهای احیا و مرمت پردیس دانشگاه ارومیه اظهار کرد: پردیس تاریخی دانشگاه ارومیه یکی از دخایر فرهنگی این شهرستان محسوب میشود که مجموعه این پردیس در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده است.
جباری افزود: در سال ۹۶ از محل اعتبارات توازن اقدامات احیا در تعدادی از بناهای این ساختمان انجام شد که این اقدامات در حال حاضر نیز ادامه دارد. برای ادامه اقدامات عملیات احیا و مرمت نیز نیاز است تا هماندیشی بین کارشناسان هر دو مجموعه انجام شود تا این مجموعه باارزش در اسرع زمان احیا و مرمت شود.
او ادامه داد: پیشنهاد ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی این است که ابتدا طرح احیا و مرمت تهیه شده و سپس براساس آن طرحها، عملیات اجرایی آغاز شود و در حال حاضر اولویت اصلی احیا سردر تاریخی و حصار پیرامونی پردیس دانشگاه است
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی تصریح کرد: استاندار آذربایجان غربی نیز ضمن استقبال از احیا و مرمت بناهای تاریخی دانشگاه ارومیه قول مساعد داده است تا برای تامین اعتبار انجام عملیات احیا سردر تاریخی این دانشگاه و تعدادی دیگر از بناهای آن مساعدت لازم را داشته باشد.
رئیس دانشگاه ارومیه نیز در این جلسه گفت: احیا و حفظ هویت تاریخی پردیس دانشگاه ارومیه نیز مورد تاکید مجموعه دانشگاه ارومیه است اما در چگونگی اجرای این طرحها برخی اختلافنظرها وجود داشته که نیازمند هم اندیشی بیشتر است.
رحیم حبنقی تصریح کرد: در اجرای طرحهای احیا سردر تاریخی دانشگاه ارومیه ضمن حفظ هویت تاریخی باید به هویت دانشگاهی این مجموعه نیز توجه شود.
او افزود: اساتید دانشکده معماری و هنر دانشگاه ارومیه برای پیشبرد هر چه سریعتر این طرحهای احیا و مرمت باید مشارکت بیشتری داشته و نسبت به ارایه طرحهای خود برای احیا سردر تاریخی پردیس دانشگاه ارومیه اقدام کنند.
نظر شما