به گزارش کردپرس، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد حضرت امام(ره) استان کردستان در جلسه کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید شهرستان اظهار کرد: هدف و رویکرد اصلی کمیته امداد توانمند سازی خانواده ها با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه برای ایجاد طرح های خرد و زودبازده است.
فرشید جهانبین از تخصیص 11 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه برای ایجاد اشتغال مددجویان استان خبر داد و افزود: امیدواریم با تعامل و همکاری خوب بانکهای عامل زمینه جذب صددرصدی این تسهیلات فراهم گردد.
وی اظهار داشت: تاکنون اقدامات خوبی در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت این نهاد انجام شده و نتایج این اقدامات منجر شده که آمار بسزایی از جامعه مورد هدف از چرخه حمایتی این نهاد خارج و به خودکفایی برسند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد حضرت امام(ره) کردستان تضامین بانکی را مهم ترین دغدغه و مشکل مددجویان دانست و از بانک های عامل خواستار تسهیل در فرآیند پرداخت تسهیلات به مددجویان تحت پوشش این نهاد شد.
در ادامه فرماندار دیواندره گفت: با تلاش و هم افزایی اعضای کارگروه اشتغال شهرستان، 24 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی جذب و به طرح های مشمول پرداخت شد.
جعفر توان ادامه داد: کمیته رصد و پالایش طرح های اشتغالزایی به صورت مستمر بر اجرای طرح های اشتغالزایی نظارت داشته باشد.
وی ادامه داد: دبیرخانه کارگروه اشتغال با جدیت برنامه های کمیته رصد و پالایش طرح های اشتغال زایی را پیگیری و برنامه ریزی کند.
فرماندار دیواندره به نقش کمیته امداد امام خمینی(ره) در ایجاد اشتغال اشاره و افزود: در پرداخت تسهیلات خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، باید ظرفیت های شهرستان و توانایی هایی فردی مد نظر قرار گیرد.
وی مهم ترین ظرفیت شهرستان برای اشتغالزایی را دامپروری و کشاورزی برشمرد و گفت: توانمندسازی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد با بررسی دقیق و نظارت جدی انجام به طوریکه اشتغال پایدار و رشد اقتصادی خانوار را به دنبال داشته باشد.
توان در پایان برنامه ریزی در واگذاری طرح های اشتغالزایی و رعایت تعادل دام و مرتع در تسهیلات دامپروری را خواستار شد.
در پایان این مراسم از بانکهای سپه، ملی شعبه مرکزی و ملی شعبه شهری که در پرداخت تسهیلات بیشترین همکاری را با کمیته امداد شهرستان داشتند، با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
نظر شما